Madzia04071990
Fanka BB :)
DziekujeTrzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.
♥♥♥♥
Boje sie, bo juz stracilam 4 fasolki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziekujeTrzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.
♥♥♥♥
Oby tylko slabu protestem, wówczas często się plami na brązowo.Dziekujeoszczedzam sie jak tylko moge,ale przy dwojce malych dzieci nie jest to wcale latwe
dobrze,ze maz mi duzo pomaga
![]()
Boje sie, bo juz stracilam 4 fasolkiale wczesniej mialam typowe krwawienie, dzis utrzymuje sie skape brazowe plamienie. Jutro beta, zobaczymy co pokarze
![]()
Oby tylko slaby progesteron. Często się wówczas plami.Dziekujeoszczedzam sie jak tylko moge,ale przy dwojce malych dzieci nie jest to wcale latwe
dobrze,ze maz mi duzo pomaga
![]()
Boje sie, bo juz stracilam 4 fasolkiale wczesniej mialam typowe krwawienie, dzis utrzymuje sie skape brazowe plamienie. Jutro beta, zobaczymy co pokarze
![]()
Zrobilam wszystkie badania i progesteron mam,ze nastepuje. Wedlug lekarza wszystko w porzadku. Dzwonilam do lekarki kazala powtorzyc bete i powiedziala,ze przy moich nieregularnych @ moze tez sie tak zdarzyc, ze sie oczyszczam.Oby tylko slaby progesteron. Często się wówczas plami.
Nic nadal mamy nadzieję. Wyniki będziesz miła we wtorek?
No i ja biore luteine 100 od kilku dniOby tylko slaby progesteron. Często się wówczas plami.
Nic nadal mamy nadzieję. Wyniki będziesz miła we wtorek?
No to do wtorku musisz być dobrej myśli.Zrobilam wszystkie badania i progesteron mam,ze nastepuje. Wedlug lekarza wszystko w porzadku. Dzwonilam do lekarki kazala powtorzyc bete i powiedziala,ze przy moich nieregularnych @ moze tez sie tak zdarzyc, ze sie oczyszczam.
Wyniki dopiero we wtorek![]()
Narazie staram sie nie zalamywac, bo to nie jest dobre dla fasolkiNo to do wtorku musisz być dobrej myśli.
Niestety stres już nie pomoże.
A nam pozostaje trzymac kciuki za fosolke.
Wewnętrznie czuję, że będzie dobrze. Musi być.
Chyba zostanę wirtualna ciociąwchodzę i sprawdzam u co u Was kiedy mogę
No ile można oglądać te blade kreski, a tu jeszcze taki numery z plamieniem, chyba będzie faktycznie chłopak łobuz![]()
Nie no czekamy teraz do wtorkuNarazie staram sie nie zalamywac, bo to nie jest dobre dla fasolki
Mam taka nadzieje, bo objawy jeszcze mam.
Dlatego dolaczylam do tego forum, jest tu mega wsparcie❤❤❤
Wszyscy mowia,ze bedzie chlopak, bo inaczej wygladam niz z dziewczynkami❤❤❤
Czekamy,czekamy❤Nie no czekamy teraz do wtorku ♥
Narazie staram sie nie zalamywac, bo to nie jest dobre dla fasolki [emoji847]
Mam taka nadzieje, bo objawy jeszcze mam.
Dlatego dolaczylam do tego forum, jest tu mega wsparcie [emoji3059][emoji173][emoji173][emoji173]
Wszyscy mowia,ze bedzie chlopak, bo inaczej wygladam niz z dziewczynkami [emoji1787][emoji173][emoji173][emoji173]