• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witamy i jednak obyś nie zasiedziała się tak długo jak ja i inne dziewczyny.

Ja mam 26 lat dokładnie za 15 dni[emoji6] 7 lat starań 5 strat. Żadnego dziecka w domu. Starania teraz luzie ale kiedyś był koszmar. Obecnie zaczęliśmy leczenie w klinice.

Jak długie masz cykle?

PS. Aby ten spokój głowy został bo tu dziewczyny nie źle potrafią nakręcić ale pozytywnie [emoji854]

Jedynie co ci pożyczę na urodziny to dużo zdrówka i dzidziusia 😍. W listopadzie przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Po nich miałam trochę miesiączki nieregularnie. Teraz długość cyklu menstruacyjnego to 29 dni. Mieliście już pierwsze badania w klinice? Jak wam poszło? Stres był? My o tym nie myślimy, dopiero co zaczęliśmy się starać

Jedynie co ci pożyczę na urodziny to dużo zdrówka i dzidziusia [emoji7]. W listopadzie przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Po nich miałam trochę miesiączki nieregularnie. Teraz długość cyklu menstruacyjnego to 29 dni. Mieliście już pierwsze badania w klinice? Jak wam poszło? Stres był? My o tym nie myślimy, dopiero co zaczęliśmy się starać
Dziękuję kochana [emoji3059] tak mieliśmy ja miałam badania hormonalne w 2dc lh fsh estradiol AMH androstendion SHBG SHBG-s PRL i jakieś tam jeszcze. Mieliśmy mieć wizytę 15.06 ale 5 minut przed wizytą zadzwonili że pani doktor jest chora więc mąż oddał tylko nasienie. Teraz wizyta 8.07 omówienie wyników moich i męża i ma powiedzieć co dalej.

Stres był ale taki mały tylko. Teraz jest większy przed wynikami badań zwłaszcza męża[emoji85]

Cykle 28-30 dniowe to moje marzenie. Kiedyś się może doczekam.

Dziewczyny, pomocy! Potraficie to interpretować? Jest ok?
Screenshot_20200630_152046.jpeg

Ja myślę, że jest super, przeciez ma być przyrost min. 66% przecież każdy przyrost bedzie inny nawet jak zrobisz w innych godzinach. To cały czas się przecież zmienia 🥰🥰🥰 ile dni po przewidywanym okresie jesteś?
Właśnie Nie wiem kiedy powinnam mieć bo to 2 cykl po poronieniu. Ostatnia miesiączke miałam 29 wiem tylko tyle że około 12 miałam owulacje

Dziewczyny po poronieniu, pomożecie w interpretacji tych badań? Zobacz załącznik 1141386
Co do mthfr to ja mam wprawdzie inna mutacje, ale mam od lekarza przepisane kwas foliowy metylowany i tak samo b6 i b12.
Przy pai hetero heparyny raczej się nie włącza, chyba ze są dodatkowe czynniki obciążające w wywiadzie. Acard akurat mogą Ci dać w dawcę 75mg przy staraniach i w trakcie ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry