Taaaaaaaak:-) biorę wszystko co dadzą.To skorzystajz tego atosibanu przy transferze ,potem relanium i nospa. Nie zaszkodzi a może pomoże![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaaaaaak:-) biorę wszystko co dadzą.To skorzystajz tego atosibanu przy transferze ,potem relanium i nospa. Nie zaszkodzi a może pomoże![]()
Ja akurat modliłam się żeby skończyć brać sterydWiesz steryd nie jest taki fajny,tzn wszystko przestaje bolec ale nie likwiduje to przyczyny,bo nie leczy.Oprocz tego przy duzych dawkach,super sie tyje i nabiera wody,twarz puchnie,kark grubieje.To wszystko przy dlugim braniu i duzych dawkach,wiec ci to nie grozi.
Wiesz steryd nie jest taki fajny,tzn wszystko przestaje bolec ale nie likwiduje to przyczyny,bo nie leczy.Oprocz tego przy duzych dawkach,super sie tyje i nabiera wody,twarz puchnie,kark grubieje.To wszystko przy dlugim braniu i duzych dawkach,wiec ci to nie grozi.
Jestem na etapie... jak na obrazkuDzielna mama:-) qurcze ja to się zastanawiam jak ludzie z bliźniakami dają sobie rade jak ja z jednym jestem taka zmęczona. Ogółem to chyba gdyby nie nasza droga przez mękę - in vitro to chyba nie miałabym dla niego cierpliwości. Mój syn jest tzw. „ żywym srebrem” i do tego nieustraszony, buzia mu się nie zamyka i po całym dniu błagam o ciszę :-) jeju jak ja tez byłam taka to współczuje mojej mamie. Jeszcze teraz na zajecia nie jezdzi i ćwiczymy w domu te jego piękne oczka.
Jestem z Lublina Wawa chyba najbliżej, u mnie nie robią.Kir robilam w Med.gen w waw a jakie miasto Ciebie interesuje?
Provag jest do łykania a invag jest dopochwowy. Ja zawsze biorę 2 tyg. Zależy ile masz czasu do transferu. In dłużej tym lepiej flora bakteryjna się odbudowujeJak dlugo to brac? Te dwa sa dopochwowe?sorki ze tak ci tyłek zawracam ake szukamy z mezem wszystkiego zeby jsk najszybciej zaczac leczenie
Jeśli nie ma objawów to można odpuścić leczenie. Ja tak zrobiłam za radą ginekologa. Lekarz nefrolog zalecał leczenie.....dzięki temu podeszłam do stymulacji i wszystko było ok do samego końca ciąży z moczem nie miałam problemów. Jeśli są objawy to czekanie na wynik posiewu jest ryzykowne lepiej przeleczyć antybiotykiem, a potem zrobić posiew czy jest już czysto.
A to wszystko moge mieszac z Clotidal? Bo ginekolog mi kazal brac furaginum i clotidal. Dzis dostałam okreswiec od jutra leki i transfer za okolo 3 tygProvag jest do łykania a invag jest dopochwowy. Ja zawsze biorę 2 tyg. Zależy ile masz czasu do transferu. In dłużej tym lepiej flora bakteryjna się odbudowuje