No i to jest super podejścieDziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwew przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Witajcie!
Dawno mnie tu nie było, więc się przypomnę
W zeszłym roku przeszłam 1 procedurę in vitro i miałam 2 nieudane transfery. Jeszcze w tym roku planuję podejść do kolejnej procedury, ale uznałam, że najpierw muszę się wybrać do dr Paśnika. I mam pytanie. Co zabrać ze sobą na 1 wizytę? Jakieś badania? Mam stwierdzoną endometriozę. A wizytę mam na 29 lipca.
Dawno mnie tu nie było, więc się przypomnę
nieagatka
No i super!Hej dziewczyny [emoji4]wracam do gry [emoji1364][emoji1374][emoji1694]
Opowiesz coś? [emoji6]
annemarie
Lola,cz, ty tu za moich starych czasow juz tu nie bylas? Mozliwe ze inna LolaHej dziewczynywracam do gry
![]()
annemarie
Krzaki sa do doopy,czlowiek jest istotą stadnąDziewczyny to forum ma na prawdę moc, jeszcze miesiąc temu nawet nie potrafiłam myśleć o drugiej procedurze bo mnie strach paraliżował. Od paru tygodni jestem tu z wami z powrotem i nie mogę się doczekać kiedy zacznę działać! Tu są tak silne i wspaniałe kobiety, że wszystko wydaje się możliwew przyszłym tygodniu w końcu wracam do pracy po pandemii, planuję urlop i zaczynam coś robić, ileż można siedzieć w krzakach
Zapale dzisiaj wieczorem świeczkę za tego kropkaJa myśle ze już będzie dobrzei za dwa tyg zobaczysz serduszko ❤
rozumie ze jest Ci przykro ze drugi nie dał radyi głupie jest napisać ze dobrze ze jeden został. O tych kropkach się chyba nigdy nie zapomina, ale pewnie był słaby lub i tak miał wadę...
ciesz się ciąża i już odganiaj te zle myśli![]()
Super kochana. Gratuluję ❤
❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Zarodka na razie nie widać. Nie wiem w sumie czy powinien być?SUUUPPPEEERRRRR - ale ulga pewnie co? PEcherzyjk jest a zarodek juz widac? Kiedy teraz nastepna wizytya?
Napadłaś na aptekęHej dziewczynywracam do gry
![]()
annemarie
Za szybko,jest piekny pecherzyk i bedzie piekna ciaza❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Zarodka na razie nie widać. Nie wiem w sumie czy powinien być?
reklama
Dzięki, za słowa otuchy ja się nie znam więc pozostaje czekaćZa szybko,jest piekny pecherzyk i bedzie piekna ciaza![]()
Podziel się: