Ana_84
Fanka BB :)
Ja miałam zabezpieczana laserowo siatkówkę i podobnie jak bardzo duża wada wzroku jest to wskazaniem do cc.A orientujecie się jak to jest z porodem i dużą wadą wzroku? Podobno wada już ne
Powinnaś być dodana. Odezwij się do Kasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam zabezpieczana laserowo siatkówkę i podobnie jak bardzo duża wada wzroku jest to wskazaniem do cc.A orientujecie się jak to jest z porodem i dużą wadą wzroku? Podobno wada już ne
Powinnaś być dodana. Odezwij się do Kasi
Dokładnie, raz na tydzień chyba że kilka Was będzie to wtedy piszę do adminki. Nie będę jej truć codziennie, bo się kobita wkurzy.W warunkach dostania się do forum prywatnego nie ma mowy o ilości postów a jedynie okresie pobytu na forum. Dlatego jak minie 2 tyg to mamy prawo wnioskować o dostęp do prywatnego. U mnie mijz jutro 2 tyg. Czy którejś z Was też jakoś niedługo? Kasia mówiła że po kilka osób będą dodawać..
Chciałabym zauważyć ze jak to forum umrze śmiercią naturalna to nikt się już do „prywatnego” nie dostanie bo nie będzie miał gdzie odbyć tej kwarantanny 2 tyg.
No właśnie nie mam nicAnusia sprawdź skrzynkę ja dopiero wtedy mogłam wejść
Najpierw daj znać Kasi, że chcesz dołączyć. Jak się zbierze kilka dziewczyn w podobnym czasie to wtedy przekaże tę prośbę admince forumNo właśnie nie mam nic
Nie masz, bo wtedy nie minęły Ci 2 tyg. więc nic nie dostałaś. W niedzielę wyślę wiadomość do adminki.No właśnie nie mam nic