NoDziewczyny, mam pęcherzyk 20mm.
Moja pierwsza inseminacja jutro- kolorku, proszę o wpisanie do kalendarza.
Jakie uczucia wam towarzyszyły przed pierwszym podejściem? Bo ja mam mocno pomieszane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NoDziewczyny, mam pęcherzyk 20mm.
Moja pierwsza inseminacja jutro- kolorku, proszę o wpisanie do kalendarza.
Jakie uczucia wam towarzyszyły przed pierwszym podejściem? Bo ja mam mocno pomieszane
My dostaliśmy ankietę, ja i mój mąż tą samą, grupa krwi, wzrost, waga, kolor oczu i włosów, budowa ciała, rasa itp. będą dobierać dawce nasienia o zbliżonym wyglądzie do męża. Lekarz powiedział że klona nam nie znajdą ale będą się starali dobrać żeby był jak najbardziej podobnyMy też właśnie z nasieniem dawcy i byłam zdziwiona że tak szybko idzie. Na wybór Jasienia miałam się poja ich z mężem, podpisać zgody na zabieg i mąż musiał mieć wszystkiego uniki grupy krwi. W sumie zadnej ankiety nie było...
Również trzymam mocno kciukiNotrzymam mocno kciuki
i daj znać jak już będziesz po!
Hej. Nie byl@kaapo jak tam testowanie?![]()
@Motylkowo była wizyta serduszkowa?![]()
@Tolka20 opowiadaj jak było u gina![]()
@PałkaZapałka jak po iui?![]()
![]()
@kaapo jak tam testowanie?[emoji110]
@Motylkowo była wizyta serduszkowa?[emoji3590]
@Tolka20 opowiadaj jak było u gina[emoji848]
@PałkaZapałka jak po iui?[emoji110][emoji123]