reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tam drogo.Ja ostatnio odkrylam drogerie hebe.Nigdy tam nie chodzilam bo kupowalam w rossmanie lub superpharmie.A tam takie fajne kolorowkisa ze szok i nawet dermokosmetyki i tansze niz w superpharmie!
No co ty - a ja myslalam ze wlasnie tam jest tanio ;););) To dokladnia tak samo jak ja!!! Tylko rosek i supcia - uwielbiam je ;) U mnie kurcze nie ma hebe ale podoba mi się ich reklama ;) U mnie od dwóch dni taki upal i na wieczor musze podlewac wszystko - a jak ciagle padalo to narzekałam - ehhh człowiek to durna istota ;)

Ja uwielbiam roze rozjasniacze a teraz musze kupic brazer bo ostatni wywalilam bo jakos nie uzywalam.
Ja tez je uwielbiam, tylko ze ja ich mam tyle ze mogla bym drogerie otworzyć ;) Dla mnie zawsz najważniejsze to podkład, tusz do rzes brazer albo roz no i cos na usto czasami wystarczy blyszczyk bezbarwny a wcześniej to miałam faze na te wszystkie błyszczyki matowe ;) Cienie do oczu tez lubie tak co drugi dzień i w zaleznosci od ubioru ;) Ale mam tez korektory jakies pod oczy, bazy na powieki, kredki do oczu, ust, na brwi rozswietlacze i brazery w plynie - bo takie najlpesze na lato - no i nie używam ;)

Ja tez je uwielbiam, tylko ze ja ich mam tyle ze mogla bym drogerie otworzyć ;) Dla mnie zawsz najważniejsze to podkład, tusz do rzes brazer albo roz no i cos na usto czasami wystarczy blyszczyk bezbarwny a wcześniej to miałam faze na te wszystkie błyszczyki matowe ;) Cienie do oczu tez lubie tak co drugi dzień i w zaleznosci od ubioru ;) Ale mam tez korektory jakies pod oczy, bazy na powieki, kredki do oczu, ust, na brwi rozswietlacze i brazery w plynie - bo takie najlpesze na lato - no i nie używam ;)
Aha no mam tez ale nie używam wcale sypkich pudrow bo mi to chyba skore wysusza - jeśli chodzi o marki to od najtańszych po te drozesze a i tak czasami podkłady mieszam ze sobą ;) Ostatnio odkryłam taki super taniusi rozswietlajacy o zapachu truskawkowym - no mega jest ;)

O matko!Ty to rzeczywiscie otworz drogerie😀Do ust to mam 3 szminki ktorych nie uzywam bo moje usta to nie bardzo do malowania(gornej wargi praktycznie brak za to dolna podwojna😂)Oczy maluje codziennie do pracy i cala twarz.Teraz rozswietlaczem a w zimie rozem

reklama
Aha no mam tez ale nie używam wcale sypkich pudrow bo mi to chyba skore wysusza - jeśli chodzi o marki to od najtańszych po te drozesze a i tak czasami podkłady mieszam ze sobą ;) Ostatnio odkryłam taki super taniusi rozswietlajacy o zapachu truskawkowym - no mega jest ;)
A ja od ok.2 lat uzywam kremu bb zamiast podkladu i jestem mega zadowolona na to oczywiscie puder zeby az tak mordka sie nie swiecila😁

Do góry