To ja z moim 175 ,jak King Kong wśród WasO jaaa, no to rzeczywiscie malutka jesteees, ja mam 156 cm wzrostu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja z moim 175 ,jak King Kong wśród WasO jaaa, no to rzeczywiscie malutka jesteees, ja mam 156 cm wzrostu![]()
A jakie masz teraz TSH?a ja już po wizycie...
doktor bez wahania zaleca u nas in vitro - tyle, że nie możemy ruszyć z procedurą dopóki nie zbije tsh do 2,5; także Eutyroks wkracza od jutra do akcjiW sierpniu to wątpie by mi spadło... ale doktor mówi że może być spadek i po 2 tygodniach; w pracy sobie zbadam znów tarczycę i będzie gitarka
owulacja oczywiście prawostronna po stronie niedrożnej...
kazał szykować 12 tysi![]()
generalnie jak unormuje tsh to powiedział, że można od razu startować jakąś krótką wersją (cokolwiek to znaczy) protokół krótki z antagonistą GnRH
mam też się skonsultować z immunologiem... dostałam na doktora jednego namiary to pewnie pójdę prywatnie bo na nfz to przyszły rok
![]()
A jakie masz teraz TSH?
Uważam nie ma sensu umawiać się na kolejne USG. Po prostu wytrzymaj , co ma być to będzie. Jesteś obstawiona lekami. Jeśli jest krwiak to lepiej leżeć, odpocząć. Na tym etapie nic nie można zrobić. Myślę że tak w 28 dpt możesz spróbować umówić się na USG , powinno być serduszko. Trzymam kciuki.Dziewczyny, poradzcie co mam zrobić.
Przed chwilą dostałam znowu krwawienie o wiele mniejsze niż w piątek , Przynajmniej na razie.
Miałam 3 usg u różnych lekarzy nie widzą przyczyny krwawień ;(
gdzie się leczysz? 12 tysi za procedurę tak? napomknal o lekach do stymulacji ? u mnoe to bylo dodatkowe 2 tysie....a ja już po wizycie...
doktor bez wahania zaleca u nas in vitro - tyle, że nie możemy ruszyć z procedurą dopóki nie zbije tsh do 2,5; także Eutyroks wkracza od jutra do akcjiW sierpniu to wątpie by mi spadło... ale doktor mówi że może być spadek i po 2 tygodniach; w pracy sobie zbadam znów tarczycę i będzie gitarka
owulacja oczywiście prawostronna po stronie niedrożnej...
kazał szykować 12 tysi![]()
generalnie jak unormuje tsh to powiedział, że można od razu startować jakąś krótką wersją (cokolwiek to znaczy) protokół krótki z antagonistą GnRH
mam też się skonsultować z immunologiem... dostałam na doktora jednego namiary to pewnie pójdę prywatnie bo na nfz to przyszły rok
![]()
Dziękuję za dobre słowo, staram się ogarnąć jak tylko widzę krew od razu chce na usg ;(. Byłam właśnie zaaplikować nocną dawkę luteiny, leci mi żywa krew ;(Uważam nie ma sensu umawiać się na kolejne USG. Po prostu wytrzymaj , co ma być to będzie. Jesteś obstawiona lekami. Jeśli jest krwiak to lepiej leżeć, odpocząć. Na tym etapie nic nie można zrobić. Myślę że tak w 28 dpt możesz spróbować umówić się na USG , powinno być serduszko. Trzymam kciuki.
Kochana, jaki King KongTo ja z moim 175 ,jak King Kong wśród Was![]()
gdzie się leczysz? 12 tysi za procedurę tak? napomknal o lekach do stymulacji ? u mnoe to bylo dodatkowe 2 tysie....
Nie ma innej opcji!! Ale, dlaczego jest te aleZawsze jest niepewność i do momentu wizyty będziemy wariować
eh... TRZYMAM KCIUKI KOCHANA I OD RAZU PO WIZYCIE DAWAJ ZNAĆ
❤