K
reklama
W necie chodzi o przyrosty, nie pojedynczy wynikHej, dziewczyny. Byłam dzisiaj na 1 becie. Jak myślicie, jest ok? Ostatnia miesiączka 04.06Zobacz załącznik 1145293
Marvelka89
Fanka BB :)
Oczywiscie beta dodatkowo stresujeJa dziś byłam u lekarza 5t6d. Serce bije już. Jak na razie wszytsko OK - nastepna wizyta za 3 tygodnie. Lekarz nie kazał robić bety myśliecie że to ok?

Dziewczyny ja dzis bylam u lekarza. Po 3 poronieniach podszedl do mnie wręcz jak do ksiezniczki

[GROUP=]z[/GROUP]

W piątek idę na drugą betę to zrobię odrazu progesteron. DziękujęW necie chodzi o przyrosty, nie pojedynczy wyniknajlepiej oznaczyć też progesteron, czy jego poziom jest odpowiedni.

W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost[GROUP=]z[/GROUP]
W piątek idę na drugą betę to zrobię odrazu progesteron. Dziękuję![]()
W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost![]()
Dziewczyny czy Wam Czasami też jest tak okrutnie zimno??
reklama
Zgadzam się z Tobą. Endokrynolog zaleciła mi właśnie zrobienie wartości progesteronu. Okazał się niski więc dostałam Luteinę. Na wizycie u ginekologa dołożył Duphason jeszcze i na razie czekać na rozwój akcji.W progesterone też ważny przyrost. Dzięki niemu może się utrzymać ciąża, jeśli spada bądź jest za niski dobrze jest odwiedzić lekarza. Na necie są fajne kalkulatory przyrostu beta i kalendarze, gdzie można monitorować przyrost![]()