reklama

Martitta88
Fanka BB :)

Ja zaczęłam pić herbatę z liści malin, mnie smakuje. Dodaję trochę miodu ale nie za dużo. Ja obstawiam, że w tym tygodniu nie urodzę 

karolaka88

Nie chwal tygodnia przed niedzielaJa zaczęłam pić herbatę z liści malin, mnie smakuje. Dodaję trochę miodu ale nie za dużo. Ja obstawiam, że w tym tygodniu nie urodzę![]()
Martitta88

No mam na niedzielę termin, ale objawów żadnych a żadnych: brzuch wysoko, zgaga i ciężko mi się nadal oddycha, żaden czop mi nie odpadł, no nic po prostu nic nie zwiastuje nadejścia porodu.Nie chwal tygodnia przed niedzielabo Ty juz chyba jakos w terminie bedziesz?
AsiaPelasia

A może jeszcze nas zaskoczysz i dzidzia wyjdzie szybciej niż tam, gdzie są symptomy 

AsiaPelasia

Ja miałam czuja na pierwszy tydzień lipca i dupa 
 jutro ktg i badanie, zobaczymy czy w ogóle mam jakiekolwiek rozwarcie 

Natalia198777

Godz 2:28 od 40 min  cos  się  dzieje.  Skurcze  co 10 min teraz swieza krew poleciała.... Zobaczymy  czy cos  się  rozwinie.  Męża  nie budzę  jeszcze  spaceruje  po mieszkaniu.

Madziulka1988
Aktywna w BB

Mi odeszły wody o 1.30 i leżę już na porodówce czekam na skurcze. Trzymajcie kciukiGodz 2:28 od 40 min cos się dzieje. Skurcze co 10 min teraz swieza krew poleciała.... Zobaczymy czy cos się rozwinie. Męża nie budzę jeszcze spaceruje po mieszkaniu.
Martitta88

O kurde, dziewczyny, ale nocka.... Powodzenia dla obydwu 
 trzymam kciuki.

reklama

Natalia198777

Ja tez na porodówce  właśnie  dotarlam 6cm rozw i skurcze co 3min pęcherz nie pekł