GratulujęDziękuję,
ale chyba raczej wygląda to tylko na jednego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęDziękuję,
ale chyba raczej wygląda to tylko na jednego?
WhaaaatKochana ja nie mam combi, ale jak zobaczysz angielskie blachy to na pewno mymy jutro wyjezdzamy do Slubic do babci
![]()
Nie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wiekiMasakra cenowa,masz opcje z Czech sobie Agolutin zalatwic? Grosze kosztuje,tyle ze zastrzyk domiesniowy.
Echhh, sama wiesz jak jestA co ty już planujesz po rodzeństwo wracać ???
Jak ogarniesz swoje bliźniaki to będziesz święta ❤❤❤❤
Niestety drogi. Brałam do 18 tc. Płaciłam 150 zł za 7 ampułek w DOZ. Poszukaj może gdzieś taniej będzie.Ja dziś za 2 Prolutexy 360zl![]()
Właśnie jesteś dziwnie spokojnaSkończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj. Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę
.
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA❤
❤
❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło❤
. I to dla takiej wredoty jak ja
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Ps przyjmuję zakłady kiedy mi zacznie odpierdzielac![]()
Właśnie jesteś dziwnie spokojnaale to dobrze.