GratulujęDziękuję,
ale chyba raczej wygląda to tylko na jednego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
GratulujęDziękuję,
ale chyba raczej wygląda to tylko na jednego?
WhaaaatKochana ja nie mam combi, ale jak zobaczysz angielskie blachy to na pewno mymy jutro wyjezdzamy do Slubic do babci
![]()
Nie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wiekiMasakra cenowa,masz opcje z Czech sobie Agolutin zalatwic? Grosze kosztuje,tyle ze zastrzyk domiesniowy.
Echhh, sama wiesz jak jestA co ty już planujesz po rodzeństwo wracać ???
Jak ogarniesz swoje bliźniaki to będziesz święta ❤❤❤❤
Niestety drogi. Brałam do 18 tc. Płaciłam 150 zł za 7 ampułek w DOZ. Poszukaj może gdzieś taniej będzie.Ja dziś za 2 Prolutexy 360zl![]()
Właśnie jesteś dziwnie spokojnaSkończyłam, ufff, tyle stron od wczoraj. Biedna @Camilleka nie nadrobi za cholerę
.
Chciałabym jeszcze raz podziękować za TAKI OGROM WSPARCIA❤
❤
❤. Baaaardzo to doceniam moje kochane ❤
@bazylia128 a Ty chcesz w krzakach siedzieć, popatrz ile tu cudownych słów dziś popłynęło❤
. I to dla takiej wredoty jak ja
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ❤❤❤
Ps przyjmuję zakłady kiedy mi zacznie odpierdzielac![]()
Właśnie jesteś dziwnie spokojnaale to dobrze.