No! Jestem z Ciebie dumnaJa jestem zmuszona oglądać walki w tv
Zrobiłam test owu bo jajniki dały znać,jest krecha
Zrobiliśmy co należy
Zobacz załącznik 1147123

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No! Jestem z Ciebie dumnaJa jestem zmuszona oglądać walki w tv
Zrobiłam test owu bo jajniki dały znać,jest krecha
Zrobiliśmy co należy
Zobacz załącznik 1147123
zrobieA ja uwielbiam takie, które przekraja się na pół, wydrążone wnętrze podsmaża się razem z mięsem mielonym, cebulką, czosnkiem, koncentratem pomidorowym i przyprawami. Wkłada się to z powrotem do tych łódeczek, zasypuje serem i piecze. Zawsze sporą ilość tego robię, bo ile by nie było, to znikną wszystkie, odgrzewane na drugi dzień też są niczego sobie.
Jestes dumna i na pewno już to sobie wyobrazilasNo! Jestem z Ciebie dumna![]()
Ona jest moją kiero ( boi się mnieTak pamiętam ze przy wejściu do niej krzyczalas: Moniiaaaa znowu zarlas czosnek i twoja kier to slyszala![]()
Jestes dumna i na pewno już to sobie wyobrazilas![]()
heheheh jak można się ciebie bacOna jest moją kiero ( boi się mnie), a wtedy to nasz szef produkcji słyszał
.
Yhy jak zwykle będziesz zdjęcia sepicNo wieeeesz, nie śmiałam prosić o zdjęcia na dowód![]()
Z cukiniami nie próbowałam, także nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale myślę że można.Oooo, super pomysł. I jaki prosty
. A cukinie też tak można?
Łoooo, kochana. Wiesz jak ja do ludzi w pracy sapię jak mnie wkurząheheheh jak można się ciebie bac![]()
![]()
???
Noooo cześć mamuśkaHejka dziewczynyco tu na forum słychać? Widzę dużo nowych dziewczyn, cudownie, trzymam mocno kciuki za nowe brzuszki
U nas obecnie nuda, jestem juz na etapie prania i układania ciuszków w szafie dla synka, kupione już z grubsza wszystko. Obecnie 34+1, mój syn goni z wagą ma już ok 2800ja od początku ciąży +10kg i to jedyny plus głupiej cukrzycy ciazowej.
I czekamy, czuję się cały czas cudownie, zero dolegliwości, przesypiam całe noce więc dziewczyny z forum z sierpnia mnie nie znosząwczoraj nawet byłam na basenie i pływałam z Kubą
@sandra777.12 jak Twoje samopoczucie? Rośniecie? Jak malutka?
@Liliana87 który to już u Was tydzień? Jak się czujesz?
@Netiaskitchen Co u Was?
Zastanawiam się jeszcze czy @juchaa_87 już urodziła?Dawno jej nie widziałam, a już chyba czas?
@nieagatka a jak Wasze życie już wspólnie?![]()