reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie tez na noc wkładam przez spaniem ale rano wstaje i wszystko leci. Na poczatku jak zaczelam brac to bylo w miare ok ale teraz mam wrazenie ze wszystko wylatuje😕kurcze w poniedziałek transfer a ja boje sie o ten progesteron bo za niski to nie dobrze
Jaki masz ten progesteron? Lutinus wylatuje to normalne. Nie znaczy że nic się nie wchłania.

reklama
Receptywność na cyklu sztucznym - przy drugim pobraniu endo mniejszej niż dzień cyklu.
Receptywność na naturalnym - prawidłowa.
Kurczliwość (test UMA) tez ok.
Cytokiny i współczynnik - nie jest idealnie ale Docent stwierdził, ze tez nie najgorzej.
Jeszcze chce zrobić badanie na te brakujące Kiry bo tu Docent powiedział, ze nie trzeba ale jednak zrobię.
Konsultacje u Docenta ma w przyszłym tygodniu, Malinowskiego na koniec sierpnia. Terminy załatwiłam w zeszła środę po drugiej weryfikacji jak wiedziałam, ze się nie uda juz. Jestem zaskoczona, ze w sumie tak szybkie w miarę dostałam.
I niech to będzie ten dobry znak😊dorobisz kiry, skonsultujesz z oboma, zobaczymy ci wymyślą. A ile miałaś zarodków z ostatniej stymulacji, skoro dobrych przebadanych nasz jeszcze 2?bo to dużo jednak jest😊

W zakresie NK mam to:
Zobacz załącznik 1150273

Tak, teraz brałam Encorton 10 mg od 10 dc, plus Acard 75 od owulacji i heparyna 0,4 od crio.

A to wyniki biopsji receptywności na cyklu cztucznym:
Pierwsze pobranie:
Zobacz załącznik 1150274
Drugie pobranie:
Zobacz załącznik 1150275

Na to teraz miał być ale CRH z leukocytami.
Dzizesss,mow mi jeszcze ,slowa z twgo nie rozumiem🤣🤣🤣nie wiem na ktore NK patrzec.To xi Pasnik zlecil?
Bo mi to troche obco wyglada😉

O widzisz, takie przeróbki są super.
A propos starych rzeczy, nie pisałam Wam jeszcze, mamy po babci szafę, myslalam ze sprzedam, ale wystawilam ogłoszenia i tylko jedna roszczeniowa babka się odezwała, więc ze sprzedaży nici raczej, bo mamy na to jakiś tydzień coś. Więc szafa chyba na smietniku skonczy niestety bo dla nas za duza i już jej nie wciśniemy. Ale ponieważ roszczeniowa babka od szafy zainteresowała się też dywanem, bo zobaczyla go na zdjęciach z ogłoszenia, to zaczelam sprawdzać ile kosztują takie stare dywany, i nie mało wcale, więc zamiast wyrzucać zabierzemy sobie do nowego salonu. Aż sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać, bo tam wszystko stonowane, a dywan mega kolorowy, ale może taki jedyny mocny akcent dobrze będzie wyglądać. Wczoraj dywan pojechał do prania, ciekawa jestem efektu😊
Ciekawie może wyglądać ten dywan 🙂,oczywiście wiesz ze już teraz się zobowiązałas wyslac nam foty jak dywan będzie się prezentował w nowym mieszkanku 😁, Maksiu widze już zaczął mierzyć wszystko, wiec nie ma wątpliwości ze będzie pięknie 🙂🥰 Kiedy przeprowadzka?🙂

reklama
Do góry