reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Mój ma 4,5 roku i jeszcze sztuczne mleko rano i wieczorem pijeJa się jak cholera bałam odstawienia, ale chciałam podchodzić do transferu, a u mnie tylko sztuczny cykl, więc trochę mnie to z motywowało. Okazało się, że młody lepiej współpracuje niż się spodziewałam, że po drobnych problemach stwierdził chyba że sztuczne mleko to zawsze jakieś mleko i jakoś oblecieliśmy te kolejne pół roku na sztucznym.

Kroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażoneTeż dzis smażyłam cukiniea te ziemniaki smażone z czym szamiesz? Same na oleju smazysz czy Jak? Piszecie o nich często i sama mam na nie ochotę chyba jitro sobie zrobie
![]()

Ja stoję dziewczynki w mega kolejce na krew
. Przede mną 2 w ciąży
. O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE
.
@anett96, @Margoolcia trzymam kciuki dziewczyny ❤
@Mirka30 mam nadzieję że nie boisz nic ❤

@Czarna1985 Ty wiesz kochanie że ja Tobie najlepiej na świecie życzę, co nie❤❤❤
Chyba o nikim nie zapomniałam
@Martaem1983 Ty też dziś robisz betę? Jeśli tak to ogromne kciuki

@bazylia128 lepiej się dziś czujesz ❤❤❤

W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE

motylek24
Fanka BB :)
Nie płacz..... wiadomo stres jest nieodłącznym elementem tego wszystkiego. Trzymam kciukiJa stoję dziewczynki w mega kolejce na krew. Przede mną 2 w ciąży
. O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE.

@fredka84 kochana wszystko bezie cudownie!! Trzymam kciuki 

@anett96 @Margoolcia powodzenia dzisiaj 

@Czarna_85 @Mirka30 kochana dziś będzie wspaniały dzień- będziecie w ciąży!!! Trzymam kciuki za bobaski 

Pychota!!! Ja tez jestem straszna ziemniaczarąKroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażone. Ja jem bez niczego bo ogólnie lubię wszystko z ziemniaków, ale mój mąż to musi jakieś mięcho dołożyć
![]()

reklama
Ci dokładnie kochana ?Łykałam wszystko do dnia punkcji, później przestałam... Nie wiem czy dobrze, czy powinnam przestać wcześniej ale transfer udany![]()
Podziel się: