bazylia128
Fanka BB :)
@klaudiaanita jak bedziesz miala chwile na wakacjach na forum to wslij na kilka zdjec
I pamietaj jak dla mnie nie BRAVO GIRL - tylko BRAWO TY

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest chromatyna podwyższona. To jest realny problem jeden z czynników RIF. Mi zostało do przebadania immunologia, ale to ponoć nie ma sensu jak czytałam bo w ciąże zaszłam i urodziłam. Gdybym miała problemy immunologiczne to nie urodziłabym. Statystycznie co drugi mój zarodek powinien być zdrowy czyli od 2-3 ale one są słabe i zaimplantuje 60% czyli 1-2. No, ale przy chromatynie plemnikowek słabej to jeden tylko może być poprawny i tak się zdarza niestety. Tutaj cytat :Rozumiem cię.. Też sama nie wiem co robić... W sumie to najłatwiej powiedziec że to problem zarodkow... Ja to słyszę u siebie za każdym razem...
A zarodki masz pewnie nie badane? To tak jak ja.. No chyba że podejdziesz do transferu, z nadzieją ze może się uda...![]()
Jakie konkretnie badania macie zlecone?Coś jest niestety nie tak..
Lekarz zlecił badania genetyczne byłam dziś rano w klinice i zrobiłam
Wyniki do 6 tyg
Dokładniehehehehe no ja tez taka wariatka jak ty i wiesz co masz racje w tym ze pod roznymi katami iswiatlem dziennym mozna sie dopatrzyc jakby takiej drugiej kreseczki ale nie zabarwionej - w sensie jest to miejsce gdzie powinna sie ona zabrwic - wiesz o co mi chodzi![]()
![]()
ale u ananasowej widac lekkie zabarwienie, przynajmniej ja to widze no i nie da sie tel tez przekazac czystego obrazu na zywo napewno innaczej to wyglada - bo ja pozniej juz spejalnie robilam sobie zdjecia tych testow i powiedzialam sobie ze jak na zdjeciu zobacze tzn ze sa
![]()
Ciekawe czy ta fundacja M. Rozenek faktycznie ruszy. Podobno ma pomagać finansować in vitro. Oby się pospieszyli bo za obecnych rządów może się szybko okazać że ich działalność to współudzial w zorganizowanej grupie przestępczejJa pierdziele jakie to wszystko drogie !!! Tak jak @Czarna1985 napisala musimy docenia fakt chociazby taki ze stac nas na in vitro bo jest napewno bardzo duzo par, ktore moga sobie tylko o tym pomarzyc ;( Sama procedura jest mega obciazajaca finanse a tu dochodzi drugie tyle na wydatki obok zwiazane z leczeniem ;(
Wiesz co nie wiem już o co tym myśleć. Jedni mówią, ze to dlatego, ze teraz robią po prostu więcej testów i dlatego wykrywaja więcej przypadków zachorowań, bo śmiertelność nie jest duża. Drudzy ze jest gorzej i na jesieni będzie druga, duża fala zachorowań i nas znowu zamknął.To znowu sie zaczyna???
Mi na strumieniowym tez nigdy nie wychodziDokładnietam coś na różowo wpada. Tylko beta!!! Dzisiaj sprawdzam przyrost
ale postaram się otworzyć plik dopiero z moim facetem, bo się boje...
Z zdjęciem masz rację jak najbardzieja te testy Pink co nie widzę cienia cienia to mam na myśli tylko strumieniowe, nie płytkowe.