Ja też nic nie czułam i zaskoczyłoNo to jak Cię pobolewa podbrzusze to dobry znak tzn ze cos się tam dzieje
Ja kompletnie nic nie czuje. Wczoraj wzięłam pierwsza dawke accofilu i tez nic nie czuje. Jakby nie zadzialal na mnie , chyba słaba dawka. Nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zawsze mialam bole a teraz nica jeszcze do poniedziałku troche czasu
juz bym chciała cos wiedzieć
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
@annemarie i @Gonia0605 dziękuję, tak dawno nie byłam w temacie, że chciałam się upewnićNospe można brać normalnie w ciąży...
@bazylia128 mam ogromną nadzieję, że będziemy mogły dziś świętować❤❤❤. Nie będę Ci tu wypisywać poematów - Ty wiesz co czuję i czego Ci życzę❤❤❤. Czekam na wspaniałe wieści❤❤❤
Cudowny widokA to mój poranny widoczek z balkonu
@cikulinka Będzie dobrze wszystko !
Zobacz załącznik 1152564
Zobacz załącznik 1152565
Aduś16
Fanka BB :)
Jaki lek dostałaś?? Ja mam podglądanie w poniedziałek! Też na innym leku jestem przy 5tej stymulacjiJadę we wtorek na podglad jajeknie nastawiam się na wiele .. ale może nowy lek coś więcej wyczaruje
![]()
Kurde to czemu ja mam tak szybko podglad. Mi kazali 5/6 dzień cykluJaki lek dostałaś?? Ja mam podglądanie w poniedziałek! Też na innym leku jestem przy 5tej stymulacji
Ty to się biedna nastresujesz obcymi betami
reklama
Podziel się: