reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wahania - czy próbować zachodzić w ciążę po poronieniu

Byłam u lekarza w piątek (29 dc), powiedział, że na USG za wcześnie, nic nie będzie jeszcze widać. Kazał dalej brać zastrzyki i czekać na rozwój sytuacji. Na moje pytanie czy to się utrzyma odpowiedział: daj Boże. [emoji12]

W zasadzie faktycznie, na tym etapie nie mi nic więcej zrobić...
No tak na początku nic nie widać. Ja bym jeszcze tą będę zrobiła. Trzymam kciuki ✊✊✊. Kiedy teraz wizyta?

reklama
Kochana ja nie mam prawie w ogóle potrzeb [emoji55] ale mój partner wcale też jakiś napalony nie jest [emoji14]
Gorzej że jak tu się starać jak mało seksu.
No ale ostatnim razem udało się w jednym strzale to może i teraz tak będzie [emoji6]
No u mnie z tymi potrzebami to też jest dramat... Powoli zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo teraz od zabiegu do miesiączki mieliśmy wskazania od ginekologa żeby jednak wstrzymać się ze stosunkiem. Wczoraj wieczorem pojawiła się w końcu krew! 😁 brzuch zaczął boleć i w końcu zawory puściły 🙈 dokładnie 4tyg i 1 dz po zabiegu. Mam nadzieję że ten cykl będzie trwał ok 28 dni i że nic mi się nie rozjedzie 🤦‍♀️
Muszę w końcu zadbać trochę o męża bo aż mi go szkoda 🤫

Dlatego napisałam, że była koleżanka. 😂 najgorsze jest to, że też poronila i miałam nadzieję, że od takiej osoby dostanę najwięcej wsparcia...teraz ma dwójkę dzieci, ale to co przezywalam jak zeszła w ciążę i jak mnie wtedy traktowała...

Jak mówi stare przysłowie: :prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"....
Ja się staram nikomu źle nie życzyć, najlepiej żeby każdy żył swoim życiem i był szczęśliwy :)
Tego nam wszystkim życzę :) Aby spełniały się nasze marzenia i oczekiwania i aby nikt nas nie wpieniał :rofl:

Na poprawę moich potrzeb 🙈😜🙈😁

A są takie specyfiki dla kobiet w ogóle?? 🤪

W środę doktor jest oststni dzień, potem ma 2,5 tygodnia urlopu. Więc chyba czekam do środy, o ile wcześniej nie zacznę krwawić.

Myśl pozytywnie, trzymamy kciuki ✊✊

No u mnie z tymi potrzebami to też jest dramat... Powoli zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo teraz od zabiegu do miesiączki mieliśmy wskazania od ginekologa żeby jednak wstrzymać się ze stosunkiem. Wczoraj wieczorem pojawiła się w końcu krew! 😁 brzuch zaczął boleć i w końcu zawory puściły 🙈 dokładnie 4tyg i 1 dz po zabiegu. Mam nadzieję że ten cykl będzie trwał ok 28 dni i że nic mi się nie rozjedzie 🤦‍♀️
Muszę w końcu zadbać trochę o męża bo aż mi go szkoda 🤫

Gratuluję, że wreszcie @ rozkręciła się porządnie :) oby cykl był taki jak chcesz, niech mąż też ma coś od życia 🤪:D

Jak mówi stare przysłowie: :prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"....
Ja się staram nikomu źle nie życzyć, najlepiej żeby każdy żył swoim życiem i był szczęśliwy :)
Tego nam wszystkim życzę :) Aby spełniały się nasze marzenia i oczekiwania i aby nikt nas nie wpieniał :rofl:

A są takie specyfiki dla kobiet w ogóle?? 🤪

Myśl pozytywnie, trzymamy kciuki ✊✊
Dokładnie, masz rację w 100%. Mam ogromne wsparcie w mojej szefowej. Ona rozumie, trzyma kciuki, żeby się udało. Co miesiąc jak widzi moje dziwne zachcianki w pracy ( A mam je ciągle, np śledź, A później był mars, albo cokolwiek czekoladowego ) to mówi to już? Już się udało? Mega kobieta, przeszła to samo, Tylko że ma 3 dzieci. Zobaczymy czy teraz się uda, cykl był idealny 😁

reklama
Mam już rozpisaną suplementację. Będę zamawiać jutro witaminki. Za miesiąc sprawdzę życzy wyniki idą w dobrą stronę 🙄 dzisiaj jestem trochę lepiej nastawiona niż wczoraj. Jeśli jesteście ciekawe to mogę wstawić co będę zamawiać 🙂 akurat sporo czytałam na grupie o mthfr na fejsbuku i dziewczyny polecały te zestawy.

Do góry