reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie... Kazali sikanca zrobić dopiero wtedy i zadzwonić i im powiedzieć 😕
Kochana ja robilam bete w Londynie w polskiej klinicie, wyniki w ten sam dzien. W porownaniu do innych klinik to maja naprawdę tanio

Załączniki

• Screenshot_20200725-114217_Chrome.jpg
    Screenshot_20200725-114217_Chrome.jpg
    281,6 KB · Wyświetleń: 79
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko 🤦🏼‍♀️ A co do wagi to niby jest 2,6 kg 😱😱😱
Aż mnie przerazili 😂 No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach 🥰 jak się z tym czujesz ?
Masz jakieś bóle ? Ja mam codziennie bóle takie jakby okresowe i czasami nawet skurcze.
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić 😂
To ładnie waży, w sensie wydaje mi się, że idealnie jak na ten moment ciąży 😊 i tak jak mówisz waga to się po porodzie okaże.
Ja to jestem jakimś ewenementem ciążowym, bo już 36tydzień, a ja spacery po 3-4 km dziennie robię, na basenie po 10 długości na plecach pływam, a do tej pory nie wiem co to skurcz w ciąży czy jakieś kłucie 😓 niby fajnie, ale wolałabym aby przed tym 38 tygodniem i wywoływaniem się coś samo zaczęło, ale nie zapowiada się na to.
No nic. 30.07 ostatnia wizyta, skierowanie do szpitala i póki co to dla mnie to abstrakcja, że będę mieć dziecko, jak zobaczę to uwierzę 😛

O to chodzi, że nic nie było widać. Żadnego krwiaka, nic się nie odklejalo. Już nie widać świeżej krwi. Kazali i odpoczywać i trochę chodzić, żeby wszystkiego się pozbyć. Dziękuję Wam za wsparcie 😘
Na tym etapie nie widać jeszcze krwiaków, tzn mi tak tłumaczyli 🤷🏼‍♀️ Kazali dużo leżeć i się nie przemęczać. Ja miałam krwawienia do Ok 18 tc.
Aktualnie 37 tc 🥰🥰🥰

To ładnie waży, w sensie wydaje mi się, że idealnie jak na ten moment ciąży 😊 i tak jak mówisz waga to się po porodzie okaże.
Ja to jestem jakimś ewenementem ciążowym, bo już 36tydzień, a ja spacery po 3-4 km dziennie robię, na basenie po 10 długości na plecach pływam, a do tej pory nie wiem co to skurcz w ciąży czy jakieś kłucie 😓 niby fajnie, ale wolałabym aby przed tym 38 tygodniem i wywoływaniem się coś samo zaczęło, ale nie zapowiada się na to.
No nic. 30.07 ostatnia wizyta, skierowanie do szpitala i póki co to dla mnie to abstrakcja, że będę mieć dziecko, jak zobaczę to uwierzę 😛
😱😱 No to serio jesteś jakimś ewenementem 😂 ja to mam zadyszkę jak po schodach wchodzę 🤪 na spacery chodzę ale 1-2 km to maks i wtedy już szukam WC 🤓
Ja bym też chciała wiedzieć czy te bóle jakoś mnie przybliżają czy po prostu przygotowanie macicy 🤷🏼‍♀️ Poczekamy, zobaczymy;)
Ale w Twojej sytuacji też bym wolała przyspieszyć, żeby to tak jakoś samo poszło ✊🏻 Te spacery i baseny nie zaszkodzą a mogą tylko pomoc 😘
Mówię Rozalce, że ma jeszcze z tydzień wytrzymać i może wychodzić, ciekawe czy mnie posłucha 🤪

[GROUP=][/GROUP]
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko 🤦🏼‍♀️ A co do wagi to niby jest 2,6 kg 😱😱😱
Aż mnie przerazili 😂 No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach 🥰 jak się z tym czujesz ?
Masz jakieś bóle ? Ja mam codziennie bóle takie jakby okresowe i czasami nawet skurcze.
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić 😂
Syndrom wicia gniazda ci sie zalaczyl😄
2,6 kg to kruszynka bedzie💛

Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko [emoji2360] A co do wagi to niby jest 2,6 kg [emoji33][emoji33][emoji33]
Aż mnie przerazili [emoji23] No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach [emoji3059] jak się z tym czujesz ?
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić [emoji23]
Czemu przerazili? Super waga biorąc pod uwagę, że tyg przybiera teraz 200-250g. Jak urodzi się w terminie to będzie idealna wagowo [emoji4]

reklama
Do góry