Niespodziewajka
Fanka BB :)
Tak do Ciebie... coś ki przeskoczyło pod sam koniec inne zauważyłam.Jeżeli to było do mnie, to tak! Mój brzuch... Niestety szybciej widać niż w 1wszej ciąży![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak do Ciebie... coś ki przeskoczyło pod sam koniec inne zauważyłam.Jeżeli to było do mnie, to tak! Mój brzuch... Niestety szybciej widać niż w 1wszej ciąży![]()
U mnie także nie może uczestniczyć...to nasze pierwsze dziecko więc szkoda mi go troszkę bo zawsze pyta co i jak A lekarz usg zdjęć też mi nie daje. Dopiero zobaczył te prentalneSuper! U nas też nie może uczestniczyć w wizytachja czekam na kopniaki żeby córka mogła poczuć
![]()
Moj tez tylko te usg z 8 tyg i prenatalne a później nie zobaczy mnie przez 2 msc albo miesiąc i dzieci tez kilka tyg.U mnie także nie może uczestniczyć...to nasze pierwsze dziecko więc szkoda mi go troszkę bo zawsze pyta co i jak A lekarz usg zdjęć też mi nie daje. Dopiero zobaczył te prentalne
Ja dziś zostałam obdarowana przez męża malinami. Mało tego stwierdzil że sam je przygotuje A ja mam leżeć jak lekarz nakazalCzas na salatki [emoji16]Zobacz załącznik 1154533
Pewnie[emoji1637][emoji1637]Ja dziś zostałam obdarowana przez męża malinami. Mało tego stwierdzil że sam je przygotuje A ja mam leżeć jak lekarz nakazal [emoji54]
Twoja sałatka wygląda super! Można prosić o przepis?[emoji120]
Dziękuję! Na pewno wypróbujęPewnie[emoji1637][emoji1637]
1biala kapusta
1 kapusta czerwona.
2kg ogórków.
1.5 kg marchewki.
1.5 kg cebuli.
1kg cukinii
1.5 kg papryki.
Wszystko wymieszać. Dodaję 2szklanki cukru. 1lyzka pieprzu i 4 łyżki soli. Odstawiam na 3~4godz.
Potem odsączamy i do sosu z warzyw dodaję parę liści laurowych, 5 ziarenek ziel angielskiego 2 szklanki octu 1 szklanka oleju. Gotuję i wlewam do warzyw. Mieszam i wkładam do sloikow. Zamykamy i wekujemy 10 mi. Smacznego[emoji16]
Jest przepyszna!Dziękuję! Na pewno wypróbuję [emoji2956]
U mnie dzisiaj 16+1 i zero ruchówNie nie moze ale ja juz dawno czuje ruchy i widać jak kopie trojca.