Martynaa02
Fanka BB :)
Czy tort również sama robiłaś?Witam sie po Komunii [emoji8][emoji8]uff mamy za sobą [emoji8]nasz torcik! Zobacz załącznik 1154150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tort również sama robiłaś?Witam sie po Komunii [emoji8][emoji8]uff mamy za sobą [emoji8]nasz torcik! Zobacz załącznik 1154150
Mam to samo, ale wtedy jem częściej ale mniejHej. Ja mam 11 08. Alergia Będzo mnie meczy poza tym nawet oknie mogę tylko jeść....( w moim przypadku to jednej strony dobrze z drugiej źle bo wiem że cukry mogą skakać przez to) po 1 -2 kesach jedzenia czuje sie juz kompletnie zapelniona
Nie, nie dalam rady czasowo ogarnac bo przyjecie robilam sama.Czy tort również sama robiłaś?![]()
Oo to tak jak mnie... zjadłabym oczami, przykładami do ust i odkładam... najedzonaMam to samo, ale wtedy jem częściej ale mniejw tym tygodniu odrzuciło mnie od jedzenia
![]()
Wiem, wiem. Dlatego pytałam o tortNie, nie dalam rady czasowo ogarnac bo przyjecie robilam sama.
Ani nic nie mów, mnie od piątku ciągnie e brzuchu plus bóle krzyżowe. Podejrzewam że te krzyżowe będą do końca ciąży. Wczoraj byliśmy na urodzinach i nie miałam gdzie odpocząć (A byłam współorganizatorem) jak wracałam te 40 km do domu w aucie to ani z mężem nie rozmawialam tak mnie wszystko bolało. Położyłam się na 10 minut - ból minąłOo to tak jak mnie... zjadłabym oczami, przykładami do ust i odkładam... najedzonamyślałam że coś że mną nie tak.
I czuje znów macice od wczoraj tak mi w dol ciągnie, ale do trwania się przyzwyczaiłam.![]()
Bardzo sie udała, wszystko ogarnelismy, super wyszlo. Troszke zaoszczedzilismy. W restauracji wydalabym ok 8 tys a tutaj 3 max do tego mialam menu takie jakie chcialam. Goscie chwalili.Wiem, wiem. Dlatego pytałam o tortjednakże gratuluję organizacji
udała się uroczystość?
piękny i na pewno smacznyWitam sie po Komunii [emoji8][emoji8]uff mamy za sobą [emoji8]nasz torcik! Zobacz załącznik 1154150
Ja wizytę mam dopiero 15 sierpnia bo lekarz nas umawia raz w miesiącuWam równieżjak tam ogólnie się czujecie? Kiedy wizyty?
Ja też dopiero 10 sierpnia ale w piątek byłam na prenatalnych więc te 2 tyg jakoś zleca.Ja wizytę mam dopiero 15 sierpnia bo lekarz nas umawia raz w miesiącu