Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piękny !!!Witam sie po Komunii [emoji8][emoji8]uff mamy za sobą [emoji8]nasz torcik! Zobacz załącznik 1154150
Wam równieżMiłego dnia)
Dziękuję!piękny !!!
Hej. Ja mam 11 08. Alergia Będzo mnie meczy poza tym nawet okWam równieżjak tam ogólnie się czujecie? Kiedy wizyty?
Masz jakis sprawdzony przepis na biszkopt? Bo widzę że jest bardzo wysokiDziękuję!
Tak mam przepis na super biszkopt.Masz jakis sprawdzony przepis na biszkopt? Bo widzę że jest bardzo wysoki![]()
Dziękuję ❤❤❤❤Tak mam przepis na super biszkopt.
5-6 jajek
3/4 szklanki cukru kryształu
3/4 szklanki mąki
1/4 mąki ziemniaczanej
1 cukier wanilinowy
Jajka muszą mieć temperaturę pokojową.
Białka ubijamy na sztywną pianę, pod koniec ubijania dodajemy po łyżczce cukru wymieszanego z cukrem wanilinowym. Żółtka roztrzepujemy i delikatnie wlewamy do ubitej piany z białek. Obie mąki przesiewamy i delikatnie mieszamy z masą, najlepiej drewnianą łyżką.
Wylewamy na formę wyłożoną pergaminem lub posypaną mąką. Pieczemy ok 15 min w temp. 160* do tzw. suchego patyczka. Studzimy przy otwartych drzwiczkach
Piekę bardzo dużo bo i na zamówienie. Chociaz w ciąży hormony robią swoje.
Ukradłam przepisTak mam przepis na super biszkopt.
5-6 jajek
3/4 szklanki cukru kryształu
3/4 szklanki mąki
1/4 mąki ziemniaczanej
1 cukier wanilinowy
Jajka muszą mieć temperaturę pokojową.
Białka ubijamy na sztywną pianę, pod koniec ubijania dodajemy po łyżczce cukru wymieszanego z cukrem wanilinowym. Żółtka roztrzepujemy i delikatnie wlewamy do ubitej piany z białek. Obie mąki przesiewamy i delikatnie mieszamy z masą, najlepiej drewnianą łyżką.
Wylewamy na formę wyłożoną pergaminem lub posypaną mąką. Pieczemy ok 15 min w temp. 160* do tzw. suchego patyczka. Studzimy przy otwartych drzwiczkach
Piekę bardzo dużo bo i na zamówienie. Chociaz w ciąży hormony robią swoje.