Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Tak jak ja też biorę falvit mamaJa biorę witaminy od 2 tyg a jestem prawie w 17.. falvit mama tylko fajnie sobie do tego dokupic te kwasy dha.. lekarz mowi ze tak na prawde wszystko jedno.. tyle tego jest na rynku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak ja też biorę falvit mamaJa biorę witaminy od 2 tyg a jestem prawie w 17.. falvit mama tylko fajnie sobie do tego dokupic te kwasy dha.. lekarz mowi ze tak na prawde wszystko jedno.. tyle tego jest na rynku
Na receptę ma wieksza ilość żelaza i kw. Foliwego w kapsułce ( ale te podaje się tylko w stanach wyższej konieczności np przy dużych niedoborachTak jak ja też biorę falvit mama
Mozna,w dawce 5 i 15 mg.Bez recepty 0,4 mcg.ja kwas foliowy bralam juz przed ciaza.
a co on ma w sobie? nawet nie wiedzialam ze kwas foliowy mozna na recepte kupic
W prenaralu duo jest kwas foliowy nie ma potrzeby brać dodatkowo.Dziewczyny coś się zamotałam. Skoro mam już 15 tc to nie musze już brać kwasu foliowego? W zamian zaczęłam zażywać Prenatal DUO. Mój lekarz nic mi o tym nie mówił. Ogólnie uważa, że moja ciąża jest normalna ( bez komplikacji ) i niech idzie swoim torem.![]()
W prenaralu duo jest kwas foliowy nie ma potrzeby brać dodatkowo.
Lepsze wchłanianieja kwas foliowy bralam juz przed ciaza.
a co on ma w sobie? nawet nie wiedzialam ze kwas foliowy mozna na recepte kupic