Carry88
Moderator
No właśnie te pierwsze badanie bylo 14 dnia cyklu a teraz 28 dnia
Prolaktyne powinno się badać między 2 a 5dc nie wiem czy takie wyniki mogą być spowodowane inna częścią cyklu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie te pierwsze badanie bylo 14 dnia cyklu a teraz 28 dnia
Kochane miałam zacząć starania ale prolaktyna w styczniu wyniosła 30 a teraz 69 a norma do 25... Czy możliwe jest ze aż tak podskoczyła ze stresu albo z innych przyczyn? Jestem załamanamyślałam że w lipcu już będziemy mogli zacząć... Odliczałam do tego czasu.. W grudniu poroniłam w 16 tygodniu ciąży
Prolaktyna może skakać od stresu. Tak jak dziewczyny już pisały ważny jest dzień cyklu, w którym się robi badanie.Kochane miałam zacząć starania ale prolaktyna w styczniu wyniosła 30 a teraz 69 a norma do 25... Czy możliwe jest ze aż tak podskoczyła ze stresu albo z innych przyczyn? Jestem załamanamyślałam że w lipcu już będziemy mogli zacząć... Odliczałam do tego czasu.. W grudniu poroniłam w 16 tygodniu ciąży
Nie znam przyczyny. Najgorzej mnie boli że nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka.. Ciągle o tym myślę. Dziś mam 2 dzień cyklu to mogę powtórzyć np w 4 dniu dla pewności
Udało mi się jedynie zarejestrować na 6.08. Myślałam, że uda się jakaś teleporada, ale nici z tego. Teraz jesteśmy nad morzem do soboty. Tak myślę czy nie iść prywatnie na początku tygodnia...
Udało mi się jedynie zarejestrować na 6.08. Myślałam, że uda się jakaś teleporada, ale nici z tego. Teraz jesteśmy nad morzem do soboty. Tak myślę czy nie iść prywatnie na początku tygodnia...