Trzymamy mocnoDziś mam 2 podgląd jajeczek trzymajcie kciuki[emoji256]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocnoDziś mam 2 podgląd jajeczek trzymajcie kciuki[emoji256]
Będzie dobrze musi byćDam dam zaraz wyjeżdżam bo o 12 krew a o 13:50 wizyta boje się dziś bardziej niż w czwartek[emoji1751]
A ja zaraz dzwonię umawiać się na wizytę, bo właśnie przyszła @ (3 dni wcześniej, mam nadzieje że to nie wpłynie na stymulacje)
Dziewczyny ale mam zły dzień. Tak się cieszyłam że już jest @ i w końcu zrobię to USG i będę miała inseminację a tu się okazuje że mój lekarz jest na urlopie i mam się odezwać w kolejnym cyklu [emoji17][emoji3525][emoji53] kurde i znowu kolejny miesiąc czekania [emoji24]
Już mi trochę złość przechodziTak mi przykro kochana[emoji17] ja tak miałam przed 2 iui też mi lekarz uciekł na urlop i wtedy kazał starać się naturalnie. Wiem że niefajne uczucie ale będzie dobrze[emoji256]
Ale super. Trzymam mocno kciukiA więc,
niby nie zaczyna się tak zdania. Haha
3.08 wizyta w klinice i rozpoczęcie stymulacji
A więc,
niby nie zaczyna się tak zdania. Haha
3.08 wizyta w klinice i rozpoczęcie stymulacji