A ja nie miałam takiego zastrzyku, a też Bocian tylko WawaZastrzyk przed transferem na "rozluźnienie macicy". Położna dosłownie dała mi z zaskoczenia i tyle się dowiedziałam.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A ja nie miałam takiego zastrzyku, a też Bocian tylko WawaZastrzyk przed transferem na "rozluźnienie macicy". Położna dosłownie dała mi z zaskoczenia i tyle się dowiedziałam.
Niea relanium daja?
Przy punkcji nie mozna miec soczewek.Pietrzyckiego
Mam nadzieję ze soczewek nie będą kazali mi wyjmować, bo nic nie zobaczę hehe
Lekarz powiedział że jajniki jeszcze nie doszły do sobie i od 3 dnia cyklu mam brac leki. Powiedziałam mu ze zrobię wszystko aby się udało. Poczekam nawet i 5 miesięcy byle by było dobrze![]()
Dziękuję, transfer w przyszłym miesiącui znów musze czekać
dostałam estrofem mam brac od 2 dnia cyklu i między 11 a 13 dniem cyklu przyjechać i wtedy decyzja kiedy transfer. Boziu znów musze czekać
Editd 3 a nie od 2 dnia cyklu
![]()
Myśl samo jak Ty tez takie bóle ale biorę No-spa 2x dz żeby się nie stresować !!! Trzymaj się dzielnie kochana zobaczysz będzie dobrze!! Ja cały czas mam zacisniete kciuki!!!Hej kochana, na wcześnie chodzę spaćale martwię się bo mam bóle okresowe jak pochodzę albo coś porobie...ale powtarzam sobie, ze to hormony. Dziś do mnie rodzinka przyjeżdża także będzie wesoło i nie będę się zadręczać
Jak Ty się czujesz moja ciezaroweczko ?
![]()
Przy punkcji nie mozna miec soczewek.
Ooo zapytam jak u mnie bo jak ściągnę to nie wiem czy na fotel trafię [emoji23][emoji1787]Miałam na dwóch punkcjach i nikt nic nie mówił, ale może zależy od kliniki [emoji2368]
Dopiero doczytałamDziewczyny mam wynik...
746.4
Cieszę się ze się odstresujesz to ważne!!! Ja to stresuje się na maxa!!! Jakoś nie potrafię uwiezyc w to co się dzieje! Za dużo lat i strat!! Właśnie siedzę przed punktem pobrań bo dojechałam do domu i czekam na pobranie. A wyniki mam mieć do 8 godzin! Strach mam jak przed egzaminem normalnieHej kochana, na wcześnie chodzę spaćale martwię się bo mam bóle okresowe jak pochodzę albo coś porobie...ale powtarzam sobie, ze to hormony. Dziś do mnie rodzinka przyjeżdża także będzie wesoło i nie będę się zadręczać
Jak Ty się czujesz moja ciezaroweczko ?
![]()