kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczynki między 10-13 mają dzwonić ile komórek się zapłodniło ale jestem zestresowana[emoji24][emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jesteś na jakim cyklu???Dziewczyny czy spadający progesteron moze oznaczać ze ciąża sie przestała rozwijać? W zeszłym tygodniu mialam 25 a wczoraj juz tylko 17![]()
Dzięki Kochana. Co ma byc to bedzie. Musze czekaćna usg i tyleSpokojnie jeszcze niedawno @goffa13 pisala ze prog w ciazy z synkiem jej mocno spadl chyba ponizej 10 a ciaza zdrowa i synek zdrowy![]()
Ja brałam metę i to z 3 miesiące nie minęło bałam się z domu wyjść tak zle mi było;-(Ja niestety tez po mecie biegunki ale jak biore prog to sie zamienilo w druga strone![]()
![]()
Metformina tak dziala nisetety na jelita i ja tu tak dziewczynom o tym pisalam ze moga miec na poczatku takie atrakcje - i wiesz co one maja jakies jelita chyba z kamienia bo zadnej nic nie bylo
Ja na poczatku z ubikacji nie wychodzilam
![]()
Przestan, a po co badalas proga, pisalas ze tylko morfologie robilas? Mi babki w labolatorium - bo ja oczywiscie ze wszystkimi musze sobie pogadac - mowily ze dziewczynom bardzo roznie ten prog rosl, raz spadal, raz skoczyl do gory i wszystko bylo OK... Nie badz taka panikara jak jaPodobno wszystkie jestescie takie opanowane ale wychodzi na to ze tylko chyba ja sie przyznaje do swoich paranoji publicznie
![]()
Do mnie już dzwonili ! Myślałam ,że rypne na zawał ... z 6 komórek 4 okazały się być dobrze dojrzale ... z 4 szt , 3 zaplodnily się prawidłowo i embriolog mówi że bardzo ładnie się dzieje ... są monitorowane cały czas ... we wtorek będą dzwonić z godziną transferu na środę .. a w poniedziałek ok 13 ja mam zadzwonić to powiedzą mi jak się dzielą ... spociłam się normalnie [emoji2356]Hej dziewczynki między 10-13 mają dzwonić ile komórek się zapłodniło ale jestem zestresowana[emoji24][emoji33]
Przy mojej ciąży biochemicznej prg 30 i przyrosty 30%. Na różnych etapach się coś może „zepsuć”. Wiec nie tylko u Ciebie ja mam jeszcze ciekawiej bo u mojego syna nawet jeden przyrost był poniżej 60% w ciągu 3 dni. Czekać trzeba do 12tc albo do 10tc żeby zrobić NiPT i wtedy już spokój:-)@motylek24 kochanie a zobacz jaki ja dziwny przypadek prg z dnia na dzien rosol z 18, na 24 a beta z nieprawidlowymi przyrostami !!!! Takie rzyczy tylko u mnie![]()
Ja jestem na cyklu sztucznym. Mam chyba dzis gorszy dzień. Juz czarne mysli mnie dobijaja. Wiem ze poniedziałek już blisko ale ja ciagle mam wrażenie ze wszystko idzie przeciwko mnie. Ciagle cos , ciagle stresA jesteś na jakim cyklu???
Jeśli stymulowany progesteronem to on tak ma w zależności o której po lekach zrobisz badanie i w miarę wzrostu ciazy zwiększa się zapotrzebowanie
Naturalny cykl z obecnością cialka żółtego- progesteron jest wydzielany pulsacyjne
Nic się nie martw wszystko będzie okja tez schizuje nawet sikance dziś robiłam bo nic nie czuje
![]()