KiedyPytam
Fanka BB :)
No cuda się zdarzają, to faktNie chce robić nadzieji, ale mi lekarz powiedział w klinice, ze mieli ciaze i z pecherzykow 36mm. Także się zdarza i reguły chyba nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No cuda się zdarzają, to faktNie chce robić nadzieji, ale mi lekarz powiedział w klinice, ze mieli ciaze i z pecherzykow 36mm. Także się zdarza i reguły chyba nie ma.
Nigdy nie mów nigdyNo cuda się zdarzają, to faktale nie w moim przypadku
![]()
Jestem po punkcji, pobrali 7 oocytów.
Teraz czekam na telefon od embrioliga.
Tylko zeby z tego coś było
Ale rozumiem że ciąża sie utrzymała tak? Przepraszam bo może to głupie pytanie ale ja nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z ciążą ani z tymi sprawami co się w trakcie może zdarzyćWracam od dr, mam krwiaka, podobno niegroźny... widziałam już serduszko![]()
Tak z ciążą wszystko jest w porządku, mam brać Duphaston 2x3 a jak ustanie krwawienie to dostałam coś dopochwowoAle rozumiem że ciąża sie utrzymała tak? Przepraszam bo może to głupie pytanie ale ja nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z ciążą ani z tymi sprawami co się w trakcie może zdarzyć
Aha. No to super. Trzymam kciuki żeby ciąża się pięknie rozwijala bez takich stresujących niespodzianekTak z ciążą wszystko jest w porządku, mam brać Duphaston 2x3 a jak ustanie krwawienie to dostałam coś dopochwowo
Wracam od dr, mam krwiaka, podobno niegroźny... widziałam już serduszko [emoji24][emoji24][emoji24]
A więc. Zajechalismy tam na 8, wypelnilismy ankietę.Super piękny wynik[emoji4][emoji123] a jak się czujesz?
Przeżyłam prawie zawał serio... tak tak będę leżeć i się nie przemęczaćTylko się nie denerwuj skoro jest nie groźny to tak jest, połóż się zrelaksuj i nie przemęczaj wszystko będzie dobrze[emoji3590]