Czarna 36
Fanka BB :)
Ja normalnie mialam bol hak na okres....tylko ze go nie dostałamHej dzis mam termin okresu i boli mnie brzuch jakbym miala zaraz go dostać to normalne ? Tez tak miałyście ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja normalnie mialam bol hak na okres....tylko ze go nie dostałamHej dzis mam termin okresu i boli mnie brzuch jakbym miala zaraz go dostać to normalne ? Tez tak miałyście ?
DziękiJa normalnie mialam bol hak na okres....tylko ze go nie dostałamBól o słabszym natęrzeniu jest ze mna do dziś
![]()
No muszę cos zrobic bo....będzie słaboDziękioby nie dostać okresu, co do jedzenia powiem Ci ze mialam tak w 1 ciąży jadlam za dwoje skończyło się plus 30 zrzuciłam przez dwa lata może owoce jako przekąska?
Kochana jak mi się wczoraj puscilo to kot prawie z łóżka spadl tak się przestraszylaDobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodźczy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
Mnie teraz boli....jestem podłamaniaNiepokoi mnie jedna rzecz,nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat Internecie.
Od południa tak od 11 do wieczora czuję się w miarę. Potem wieczorem mam bóle brzucha,że ciężko mi zasnąć i te bóle budzą mnie w nocy. i tak od kilku dni.
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o nocnych bólach. Nie mogę spokojnie spać w nocy bo mnie budzi ból.
I mnie jak na okres i tez mam zalamke, jeszcze dzis termin okresuMnie teraz boli....jestem podłamania![]()
A kiedy masz wizytę u lekarza?I mnie jak na okres i tez mam zalamke, jeszcze dzis termin okresu( w nocy najbardziej w dzien rozchodzę
W piatekA kiedy masz wizytę u lekarza?