reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

A ja na olx huz jakis czas temu u kobietki zarezerwowalam cybex priam 2.0 lux z gi gola i spacerowka. Kola jeszcze te starsze all train.. no najtanszy nie jest bo 2500 uzywka ale nowy to cena kosmiczna. A ten jest w stanie idealbym. Lozeczko mam 70x140 z bellamy po starszej corce. Ale ba oewbk kuoue dostawke do lozka. Panietan zw tego ki brakowali bo ne chciako sie nocanu wstawac a tak tylko do piersi przystawilam.

reklama
To ja go widziałam najtaniej za 1400 + przesyłka. Uważam, że wozek to jest jedna wielka niewiadoma... Koleżanka od której go kupiłam korzystała z niego zaledwie 4 miesiące bo mała nie chciała w gondoli leżeć a spacerowke miała inna po starszej córce.. Mieszka w bloku to ma chodniki i kołeczka może mieć małe, ja niestety bez pompowanych nie ujadę, a czy będzie chciał mały w nim jeździć o to jest pytanie. Kuzynka dała za wózek 1500 a jak tylko zaczęła córka chodzić, wózek poszedł do piwnicy. Na prawde szkoda kasę pakować w nowe moim zdaniem :)
I nie boję się, że coś mogło by pójść nie tak. Nawet nie dopuszczam do siebie takiej myśli :) mały zdrów, ja też i wierzę z całego serducha, że tak bedzie do samego końca :) jestem optymistką :)
ja raczej w nowy zainwestuje, bo dużo będziemy chodzić, jesteśmy raczej aktywnymi ludźmi, nie wiem czy nie będę biegała z wózkiem i takie tam. No i nie zamierzam używać parasolki, o wiele wygodniejsza jest dla mnie spacerówka. Z resztą życie zweryfikuje.
Zazdroszczę podejścia do życia, bo ja się mega boje o młodego.

Ja o dziwo mam w normie. Tylko crp mam 7 ,norma do 5 ale dla kobiet w ciąży do 10.

ja mam crp 3,5 więc nie wiem o co chodzi...

Mi siostra od znajomej przywiozła, bebetto 42 co prawda jest jeden za drugim ale i tak na początku nie będę sama na spacery chodzić a mimo, ze zima to czasem pasuje ich chociaż wystawić na zewnątrz. Na wiosnę kupię spacerówkę taka juz jeden obok drugiego i szukam przyczepki rowerowej z możliwością kolka z przodu to tez jakaś alternatywa zeby wsadzić dwa tyłki jak do kogoś pojedziemy 😊
To wystawie na lezaczku albo okno otworzę z wczesniakami strach. Nie bede lazic tylko do auta mieszkam na wsi .

Bylam strasznie napalona na ten wozek jestem na gr na Fb i zrezygnowalam z zakupu. Strasznie wadliwy ciagle cos reklamują laski, buda wyblakła, nie uznali gwarancji. Wyłamują sie jakues plastiki masakra.
A ja na olx huz jakis czas temu u kobietki zarezerwowalam cybex priam 2.0 lux z gi gola i spacerowka. Kola jeszcze te starsze all train.. no najtanszy nie jest bo 2500 uzywka ale nowy to cena kosmiczna. A ten jest w stanie idealbym. Lozeczko mam 70x140 z bellamy po starszej corce. Ale ba oewbk kuoue dostawke do lozka. Panietan zw tego ki brakowali bo ne chciako sie nocanu wstawac a tak tylko do piersi przystawilam.

reklama

Załączniki

• 20200819_083942.jpg
    20200819_083942.jpg
    211,8 KB · Wyświetleń: 88
  • 20200819_083833.jpg
    20200819_083833.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 89
Do góry