No tak myślałam właśnie... Dobrze, że do poniedziałku już nie daleko![]()
Noo, dziwne by było jakby tak szybko zadziałali

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak myślałam właśnie... Dobrze, że do poniedziałku już nie daleko![]()
Tobie tez gratuluje - mowilam Ci ze Pawełek zawsze ma dobra reke do transferow - ja od niego zawsze w ciazy wychodzeCieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Oby tak dalej![]()
Cześć Dziewczyny! Długo mnie tutaj nie było, bo czekałam na wyniki badań, które zlecił mi Paśnik. Kolejną wizytę mam na początku września, do tego czasu zwariuję, siedzę w necie i staram się rozszyfrować moje wyniki, ale nie wszystko jest jasno opisane. Czy znalazłaby się jakaś kochana istotka, która pomogłaby mi w ich odczytaniu/zrozumieniu? Czacha mi już dymi, a ja nadal nie wiem o co chodzi. Ogarnęłam tylko PAI-1 4G homo, reszta kosmosAle widzę, że dobrze nie jest
![]()
Cześć dziewczynki, jestem tutaj nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego gronaJestem po pierwszym podejściu do in vitro, dziś miałam transfer
![]()
No to skoro wedlug jej wyliczen wszystko powinno byc tak dokladnie to u mnie jst niestety opoznienie ;( Mam nadzieje teraz juz tylko ze inny sprzet - jeste bardzo dumna z serduszka ze tak podskoczyla ale teraz inny problem - tak jak piszesz treba ten lek oswoic ...Tak, naprawdę. Wielkość młodego wg usg wskazuje na termin porodu 26.10, a ja mam termin na 3.11, który zgodnie z regułami sztuki wyliczyła mi @nieagatka
Ty to teraz weź kilka głębokich wdechów i wydechów i po prostu odpoczywaj. Przed kolejnym usg znowu będziesz się stresować, to zupełnie zrozumiałe i większość dziewczyn tu Ci potwierdzi że tak będzie i ten strach nie mija ot tak. Ale grunt , że jest dobrze ❤❤❤
Pewnie, że normalneTeż mam mdłości i taki brak apetytu... Czy to normalne?? Z tego co wiem to ogólnie się ma apetyt a mnie mdli ciągle..
To możesz też tam ustawić tylko musisz jakby od nowa zaznaczyć ciążeAle ja jestem osiołek
Od zawsze mam flo i zapomniałam że tak mogę ustawić ciąże, a otwieram dziś a tam ile dni po terminie już nie mam miesiaczki![]()
Pewnie, że normalnejeden z najbardziej typowych objawów ciąży
![]()
DziewczynyCo za parszywy światstrasznie mi przykro, trzymaj się kochana
Witaj z Nami. Trzymamy kciuki za sukces a gdzie się leczysz?
Bazylia super wieści, masz dzielne i silne dzieciątko, więc i Ty bądź dzielna i silna. Bierz przykład z tego małego hehehe![]()
Jaki jest link do tej pierwszej aplikacji???Dziękuję
Mam dwa kalendarze bo nie mogę się zdecydować, jeden ma fajne artykuły a drugi dokładniej liczy![]()