reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem ;) to nie bedzie takie proste ;) Straszliwie uparta jestem - nie chodzi tu to zebym miala racje bo nie chce jej miec ale jakos niewyobrazalne mi sie wydaje robic prenatalne - mysle ze jakbym je zrobila - to by sie sie wtedy dopiero cos zmienilo ;) Narazie sobie zyje z dnia na dzien i to moje zycie sie mocno zmienilo. Poprostu musze czekac na kolejna wizyte i to co los przyniesie.
No i tak najlepiej,zyj z dnia na dzien i ciesz sie dzidziusiem.Przestan sie katowac mysleniem i liczeniem,bo jak widzisz nie zawsze masz racje.Trzeba czasami brac jak daja i za tym postawic kropke .Mysle ze jest tutaj duzo osob,ktore chcialyby byc w twojej sytuacji i smutno im sie robi jak czytaja co piszesz.Pomysl o tym prosze.

Kochane dziewczyny u mnie beta 0,7 nie mam już zarodków. Zacznę się skupiać na moim życiu które mam a jest całkiem dobre:p wiadomo, ze człowiek chciałby mieć większa rodzine to była by truskawka na torcie:p No, ale nie wszystko dostajemy czego chcemy. Mój syn chce zostać strażakiem :p pytanie czy nim zostanie:-) Próbujcie dziewczyny nie ma reguł, trzeba dać czasowi czas;-) Mnie się udał trzeci transfer i urodziłam syna. Teraz co prawda żaden, ale może „mój” syn pojawił się wcześniej oszczędzając mi sześciu transferów :-) Jak coś JESTEM , ale będę już rzadziej zaglądać.
Życzę Ci pięknego życia [emoji8] i żeby syn został strażakiem [emoji6][emoji3590]

Jeden mi tak powiedzial ale on nie jest in vitrowy z drugim nie mam kontaktu ;) Bo akurat teraz sobie urlop wymyslil ;) Mnie twlasnie tez wieczorami czescie boli brzuch. Ja tylko ze trzy razy mialam mdlosci a tak normalnie mam apetyt , kawe pije jedna bo podobno moge i tez mi smakuje - jedynie wech mam bardzo wyczulony i od kielbasy mnie odrzucilo ;) Mam strasznie zmienne nastroje - potrafie sie poryczec na reklamie!!! Chusteczki na lozku to mus... Wogole zle znosze to lezenie bo ja bardzo aktywna bylam - aj ak tylko troche wiecej po domu pochodze to zaraz sie cos dzieje. Psy mi sie tak rozleniwily ze tez wcale na dwor nie chca wychodzic ;) Noooo mysle ze jakby chcial ode mnie odejsc to by mnie wygonil z domu - bo wszystko jest jego ;) Nie moge na niego narzekac - ale ja tez zawsze bylam dobra zona - jak jeszcze bylam soba ;)
A nie przyszło Ci do głowy że te objawy ktore masz moga świadczyć o tym że jest ok?
Jeżeli nie możesz s
A ty przeciez sama sie przyznalas ze boisz sie oceniac mojej bety 🤭 🤪 👍 To co ja mam miec w głowie? Sieczke ;)
Ale beta byla sto lat temu ona nie jest ważna juz przeciez. Po co poelegnujesz w głowie te wyniki?

No i tak najlepiej,zyj z dnia na dzien i ciesz sie dzidziusiem.Przestan sie katowac mysleniem i liczeniem,bo jak widzisz nie zawsze masz racje.Trzeba czasami brac jak daja i za tym postawic kropke .Mysle ze jest tutaj duzo osob,ktore chcialyby byc w twojej sytuacji i smutno im sie robi jak czytaja co piszesz.Pomysl o tym prosze.
Ja juz kilka razy bylam w ciazy ale nigdy tak daleko - tez zawsze po swojemu zazdroscilam ciązy. I zawsze myslalam ze jak w niej bede to bedzie tak pieknie - ale nie wiem czy ktos by mi mogl zazdroscic sytuacji w ktorej jestem. Na razie jest do bani. Ciaza mega zgrozona nie mowiac o tym ze boje sie za kazdym razem kiedy sikam. Nie zycze nikomu takiego stanu. Co ja tu bede pisac JEST JAK JEST a napewno jest tez druga czesc dziewczyn z forum, ktore byly w mojej podobnej sytuacji i uwierz mi ze one mi nie zazdroszcza. Ja tez potrafilam dawac piekne cenne rady innym - łatwiej KOMUS doradzac. Napisalam juz ze nie bede ani mowic ani pisac o swoich obawach, ktore sa uzasadnione bo rzeczywiscie nie ma sensu. Napewno nie w moim zamiarze bylo kogos urazic - bez sensu - bardziej wolalam o pomoc - i taka dostalam ale z tym wszystkim musze sama sobie poradzic. Zreszta sama wiesz jak jest, niby czlowiek bedzie sie trzymal kazdej nadzieji ale trzeba realnie podchodzic do tematu - zwlaszcza z taka przeszloscia.

Hej. My po kolejnej wizycie. Jeden jajnik fajnie widoczny drugi nie bardzo😭ale pocieszenie jest takie że na tym jednym jest dużo pęcherzyków póki co jeszcze muszą trochę urosno. Na to chwilę maja 15 mm zastrzyki dopisanie i kolejny podgląd poniedziałek. Punkcja przewidywanie środa/czwartek. Zobaczymy jak to będzie 🙂narazie staram się za bardzo nie denerwować ale przed samą punkcja się to zmieni potem już stres co chwila będzie. Ale taki już nas los🙂

Bogiem nie jestem,a nawet jakbym ci napisala ze jest ok( chyba nie raz napisalam) to ty i tak wiesz lepiej,to po co sie licytowac.
Wiesz ze ja sie nie licytuje ;) chetnie bym zapomniala o tych przy
A nie przyszło Ci do głowy że te objawy ktore masz moga świadczyć o tym że jest ok?
Jeżeli nie możesz s

Ale beta byla sto lat temu ona nie jest ważna juz przeciez. Po co poelegnujesz w głowie te wyniki?
Raz mi toprzyszlo do glowy - serio ;) Tylko wiesz z ta beta to jest chyba tak ze to kiedys wychodzi.

reklama
Do góry