reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze dwa tygodnie I Kochana będzie bezpiecznie💓💓💓💓nie mogę się doczekać tej Twojej Kruszynki💓💓💓💓Będzie tak dobrą Duszyczką jak Mamusia💓💓💓Proszę, błagam o fotki, daj Ciotce oka nacieszyć😘😘😘
Co do samopoczucia to i pewnie te upały diabelskie nie pomagają, ale już ma być ciut lżej✊✊✊
Odzywaj się czasem💓Przytulam😘💓😘
Oczywiscie,że Ciociusia dostanie foteczke ❤️ Na szczęście ❤️ Zwolnimy dla Ciebie brzusio 🥰😘❤️ póki co, oszczędzaj się ile wlezie 😙

reklama
Mordeczko Ty moja, zawsze mnie przylukasz jak już wejdę poczytać to tam słychać 🤣
No zbliża się, dziś mamy 33+3. Ale nie czuję się jakoś super świetnie, muszę się oszczędzać a to też nie jest takie proste jak się okazuje. No ale nie narzekam ;) Modlę się po swojemu by księżniczka była waleczna do końca i wyszła na świat w terminie ;) Odganiam złe myśli jak Czarownica 🤷🤦
A co tam u Ciebie? Dalej w szaleńczym pociągu? Plecki nie dokuczajo?? Dobrze,że czuwasz 😁
A ta czarownica,to ze jaaa?🤣🤣🤣

Ciesz sie,ze juz tak daleko i niuni sie nie spieszy na swiat.Piekny czas,bajki jej czytasz?😊

A ta czarownica,to ze jaaa?🤣🤣🤣

Ciesz sie,ze juz tak daleko i niuni sie nie spieszy na swiat.Piekny czas,bajki jej czytasz?😊
Absolutnie ;) mąż zawsze na mnie mówi Czarownica, bo co nie mówiłam to wykrakałam.. dlatego teraz kracze sobie tylko dobre myśli ;)
Mam nadzieje,że się nie spieszy i ta szyjka już się więcej nie skróci a brzuch twardnieje bo mała rośnie przyzwoicie a ja mam mały domek ;) nie czytam. Nawet na to nie wpadłam 🤦🤦🤦 ale często słuchamy skrzypiec elektrycznych;) Chyba lubi, bo zawsze mnie wtedy kopnie ;)

Absolutnie ;) mąż zawsze na mnie mówi Czarownica, bo co nie mówiłam to wykrakałam.. dlatego teraz kracze sobie tylko dobre myśli ;)
Mam nadzieje,że się nie spieszy i ta szyjka już się więcej nie skróci a brzuch twardnieje bo mała rośnie przyzwoicie a ja mam mały domek ;) nie czytam. Nawet na to nie wpadłam 🤦🤦🤦 ale często słuchamy skrzypiec elektrycznych;) Chyba lubi, bo zawsze mnie wtedy kopnie ;)
Niech się nie spieszy✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊I nie martwi Mamy💓

Bo dzisiaj moj maz nie pracuje ;) siedzi ze mna i kontroluje sytuacje ;) Ja tez obiecalam sie juz kontrolowac 🤪 Chociaz w glowie i tak mam swoje ale nie bede juz o tym nikomu mowic. I zobacz co oglądam ;) U nas za godzine ma byc jakas wielka burza z gradem... Od mamy dostalismy rosolek i sałatke - zza goraco na gotowanie. Lubie jak jest burza ;) Ja i tak bym co chwile spala - muli mnie, cyce bola i cos mi sie wplecach ciagle rusza ;) Moze moj mozg sie tam przesniosl ;)
Dobrze ze masz jakiekolwiek objawy bo u mnie - cyce ładne okrągłe 0 wymiotów brak nie muli mnie wcale i nawet brzuch przestał bolec a do usg jeszcze 5 dni! Oszaleje !!! Oczywiście naczytałam się mega bzdur w internecie wiec .... masakra

reklama
No ale wczoraj mialam schize na maksa - jeszcze zmusilam go zeby dzwonil do tego ordynatora!!!! Dzisiaj sie wstydze 🤭 Nagadalam sobie i jestem gotowa na wszsystko ale czasami i tak ciezko. Nie wiem dlaczego ale za hu....steczke raz ze nie moge sobie wbic do glowy ze jestem w ciazy a dwa ze bedzie dobrze. Caly czas i tak mam w glowie te cyfry ;( Wiesz ten moj to i tak ma cierpliwosc do mnie - ja bym do niegotyle nie miala ;) chociaz wydaje mi sie ze i tak troche ode mnie ucieka - bo poszedl nalac ptakom wode a przeciez za chwile ma byc burza ;) Ale wstaje wnocy co chwile siku - toza kazdym razem sie budzi i czeka oswieconym swiatlem. Wczoraj mielismy jechac na strzelnice ale troche kaplo na papierze to zadzwonil i odwolal i siedzial ze mna. Ale jak przyjdzie co do czego to tylko on mnie potrafi ustawic do pionu ;) @anett96 a jak ty sie czujesz? Z tymi blizniakami to czytalam ze to normalne ze tak moze byc ale w pojedynczej ciazy to raczej nie.
Kochana urodzisz i nadal nie będziesz dowierzać ze to sie dzieje naprawde wiec pora zaczac sie starać myśleć pozytywnie. Patrząc na mojego 2 latka i córkę 3 miesieczna nadal nie wierze i dziękuję za szczescie ze ich mam i czasami jak wracam do wspomnien to ....nadal jestem pod wrażeniem ze to sie dzieje

Do góry