Czarna 36
Fanka BB :)
Oj to zyczę samego zdrowia i tylko dobrych wiesciwiesz to już moja 6 ciąża i dużo przygód oni u mnie już dmuchają na zimnebo mam mała krzepliwość krwi co wpływa na odklejanie się łożyska tez
to już nie są przelewki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj to zyczę samego zdrowia i tylko dobrych wiesciwiesz to już moja 6 ciąża i dużo przygód oni u mnie już dmuchają na zimnebo mam mała krzepliwość krwi co wpływa na odklejanie się łożyska tez
to już nie są przelewki
Dziękuję dka Ciebie i maleństwa tez duuuzo zdrowkaTo faktycznie ciężka sytuacja. Wracaj szybko do zdrowka![]()
jeszcze chodzę do pracy, ale myślę, że tylko do wizyty. Też jestem strasznie zmęczona, jem śniadanie i padam na łóżko, innych objawów brak. Ale w pierwszej ciąży miałam dokładnie tak samo
No myślę, że bardzo dobry!U mnie jest serduszko i nic nie dostałam,zadnych leków.....mam nadzieje ze to dobry omen
Head shoulders jest szamponem mocno oczyszczajacym wiec warto teraz nim włosy myć po to żeby własne łupież schodził ☺
Hej, serduszka nie bylo i się nie pojawiło?to zależy w którym jesteś tyg ... u mnie w 8 tyg miałam 37 tys a serduszka nie było ....
będzie musiOj to zyczę samego zdrowia i tylko dobrych wiesci![]()
Kurcze a ja się przeprowadziłam do całkowicie obcego miasta niecałe trzy miesiące temu , nie dość że nie znam tu nikogo to do tego rok temu zamknęli oddział ginekologiczno położniczy i najbliższy szpital koło 20km stądja akurat mam to szczęście ze u mnie w mieście jest lekarz który mnie zawsze w ciąży prowadził a do tego jest ordynatorem w szpitalu gdzie będę rodziła![]()