reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
a kiedy się zaczęły pierwsze objawy? Dziewczyny na wątkach staraczkowych doszukują się mdłości i innych jeszcze przed terminem miesiączki, a ja już głupieję, bo nic nie czuję 😅 Pewnie dlatego, że jest wcześnie i beta jest na razie niziutka (27 w sobotę)
To ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że w miesiącach w których miałam wszelkie objawy ciąży przed @ to nigdy nie była ciąża, a w miesiącu w którym miałam zupełny brak objawów to była ciąża 🤪 i z tego co zauważyłam u większości staraczek było dokładnie tak samo. Brak objawów ciąży = ciąża. 😃 natomiast w moim przypadku objawy doszły mniej więcej 2 tyg po terminie spodziewanej @ - mdłości, senność, ból piersi, wrażliwość na smak i zapach. Ale teraz powoli wszystko się normuje i samopoczucie z każdym dniem coraz lepsze 🤗

Ostatnia edycja:
To ja Ci powiem z własnego doświadczenia, że w miesiącach w których miałam wszelkie objawy ciąży przez @ to nigdy nie była ciąża, a w miesiącu w którym miałam zupełny brak objawów to była ciąża [emoji2957] i z tego co zauważyłam u większości staraczek było dokładnie tak samo. Brak objawów ciąży = ciąża. [emoji2] natomiast w moim przypadku objawy doszły mniej więcej 2 tyg po terminie spodziewanej @ - mdłości, senność, ból piersi, wrażliwość na smak i zapach. Ale teraz powoli wszystko się normuje i samopoczucie z każdym dniem coraz lepsze [emoji847]
Miałam dokładnie tak samo i i weź zrozum organizm [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny jestem...

Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.❤️Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Załączniki

• IMG_20200826_085929.jpg
    IMG_20200826_085929.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny jestem...

Tydzień temu nie było nic a dzisisj już 0.91cm....moje maleństwo.❤Serducho bije . Wizyta 9.09. Wtedy założymy kartę ciąży.... Dostałam badania do zrobienia.. I neoparin ponoć nie refundowany... Teraz tylko odpoczywać i leżeć.
. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Ale super! Mega się cieszę! Czekałam na wieści od Ciebie 🥰🥰🥰
Który ty byłaś tydzien według apki, a który jestes ze skanu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry