Ana874
Fanka BB :)
Kiedy miałaś ostatnią @?Był tylko zarys zarodka, serduszka brak, lekarz mówił że nawet nie jest w stanie wyczuć tętna bo jest za wcześnie. Dlatego się zastanawiam (chodzi też o pracę) czy jestem w 7 czy 4 tygodniu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedy miałaś ostatnią @?Był tylko zarys zarodka, serduszka brak, lekarz mówił że nawet nie jest w stanie wyczuć tętna bo jest za wcześnie. Dlatego się zastanawiam (chodzi też o pracę) czy jestem w 7 czy 4 tygodniu![]()
No ja tezz prywatnie chodzę bo nie mam cierpliwościTo bieganie jest naprawdę mega męczące. Ja niedługo zaczynam też nową pracę i nie wyobrażam sobie tak latać, kiedy jeszcze mam drugiego malucha w domu więc będę chodzić prywatnie żeby mieć wszystko na jednej wizycie
Ja mam pakiet w enel med ale w Łodzi i jestem bardzo zadowolonaNo ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku(dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
A jednak dobrze Cię skojarzyłam, ja tak samo miałam 10 lipca. Dziś na USG tylko zarodek 5mm i niepewność się pojawiła, bo serducha nie widziałam,10 lipca
Kurde ciekawe czemu jedni lekarze zakładają kartę na pierwszym a inni na kolejnym spotkaniu. U mnie karty chyba jeszcze nie ma a byłam w 6 tyg. Pewnie założy jak przyjdę z badaniami za dwa tygodnie
Jesteś z Łodzi?Ja mam pakiet w enel med ale w Łodzi i jestem bardzo zadowolona![]()
Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty [emoji20] Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?
GratulacjeMoje szczęście ma 5-6mm . Serduszko dopiero zaczyna bić. 6+2 kocham![]()