• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No ja pierwszy razy chodzę na NFZ do ginekologa, zawsze prywatnie i jestem trochę w szoku 🙈🙈🙈 (dla mnie najgorsze jest to, że usg nie ma w gabinecie tylko muszę jeździć do innej przychodni a potem wracać do niego). Dlatego rozważam zmianę, być może pójdę do enel-medu
Ja mam pakiet w enel med ale w Łodzi i jestem bardzo zadowolona :)

Kurde ciekawe czemu jedni lekarze zakładają kartę na pierwszym a inni na kolejnym spotkaniu. U mnie karty chyba jeszcze nie ma a byłam w 6 tyg. Pewnie założy jak przyjdę z badaniami za dwa tygodnie

W poprzedniej ciąży kartę dostałam dopiero na 3 wizycie w 12 tyg! A inna koleżanka z ówczesnego forum dostała jak jeszcze pęcherzyka nawet nie było.

Ja też mam ogromny problem. U mnie wyszły po 2 porodzie i dokuczały najbardziej przy biegunce. W niedzielę mnie przeczyściło i od razu pojawiły się 2 guzy. Bardzo piecze i jadę po Procto-glyvenol. Mimo że jest bezpieczny od 4 miesiąca ciąży. Ale ja nie wytrzymam.
Dziewczyny, zapytam z całkiem innej beczki. Czy któraś ma tak jak ja problem z hemoroidami? Ja dotychczas brałam dużą dawkę diohesphan max, a jeśli coś się pojawiło mimo to (co nierzadko miało miejsce) ratowałam się różnymi czopkami i maściami. Teraz musiałam odstawić diohesphan i nie musiałam długo czekać na efekty [emoji20] Dziś już ból okropny... Zaparć nie mam bo to już w ogóle byłaby tragedia. Któraś też ma podobny problem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry