Kaarcia
Fanka BB :)
Ja prenatalne chyba bede miała 8 października, co wyjdzie jakoś w 13 tygodniu skończonym, a trwającym juz 14Jeny ja prenatalne mam dopiero 5 pazdziernikau mnie wyjdzie prenatalne w 12 tyg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja prenatalne chyba bede miała 8 października, co wyjdzie jakoś w 13 tygodniu skończonym, a trwającym juz 14Jeny ja prenatalne mam dopiero 5 pazdziernikau mnie wyjdzie prenatalne w 12 tyg
Moje tak śmiesznie odbijało sie nie wiem od macicy chyba,tak jakby skakało w środkuWitaj!
Czyli jak widać, nawet żywa krew nie oznacza od razu, że już „jest po”.
Trzymam kciuki za maluszka, żeby rósł zdrowo
Cudowne wieści!Ale to musi być fajne uczucie! Rączki, nóżki
oby jak najwiecej tutaj takich pozytywnych wiadomości
![]()
Jak tam kochana, cala noc nie moglam jakos dzis spac ,myślami jestem z toba ❤Jadę na IP to będzie cud jeśli będzie ok ... chodź nastawiona jestem na najgorszekolorowych
Wiesz co zrobiłam wywiad wśród osób, które mają doświadczenie w jednym i w drugim rodzaju porodu i każda twierdzi, że jakby miała wybrać to wybrała by SNCiekawa jestem co zmienilo Twoje zdanie/nastawienie? Tylko ciekawosc?
Mnie porod silami natury poki co przeraza bardzo...![]()
Ja jeszcze o tym kompletnie nie myslę. Tyle jeszcze rzeczy przed....Wiesz co zrobiłam wywiad wśród osób, które mają doświadczenie w jednym i w drugim rodzaju porodu i każda twierdzi, że jakby miała wybrać to wybrała by SNŻe jak jest znieczulenie to looz, a dojście do siebie po jest znacznie szybsze. Ale wiadomo każdy poród jest inny i każda opinia jest inna. Natomiast ze swojej strony też przeczytałam u mamaginekolog (oczywiście
) wady i zalety jednego i drugiego porodu i póki co mnie bardziej przekuje SN. Nie wiem mam nadzieje, że nie będę tego żałować
![]()
Mnie od nocy strasznie piecze i w ogóle źle się czuje i mam mdłościMnie też dziewczyny dzisiaj coś pochwa kuje.. Nie wiem czy to przez lot, zmęczenie, cytologie czy zbliżającą się date miesiączki, w sobotę mam położna zobaczymy co powie.. Póki co nie jest to mocne kucie,
Piecze?? Może masz jakąś bakterie.. Trzeba to sprawdzić u gin..Mnie od nocy strasznie piecze i w ogóle źle się czuje i mam mdłościlekarz dopiero za tydzień a się stresuję
![]()
No to superCześć dziewczyny...
Ewelina kochana napisz coś bo Zwarjuje
Co do porodu to rodziłam SN syna i córkę i powiem wam nie było tak źle wiadomo każdy organizm inny... Wiem co mówię bo mój syn był duzzzyyy i gin stwrudxila że jakby wiedziała że będzie taki duży to by kazała zrobić cc... Ale ja zadowolona... Wstalam tego samego dnia i nikt nie musiał mi pomagać przy opiece nad dziećmi... Także nie taki diabeł straszny..
Mam nadzieję że śpi... I że wstanie to napisze dobre wieściNo to superw koncu jesteśmy do tego stworzone
kurde ja z ts Ewelą tez sie martwię