reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Tak, zamiast 119 zl za 10 ampułek placiłam 35 zl, ale wiem ze są na tej liscie bezplatnych leków dla ciężarnych. Tylko to wchodziło od 1 września, a ja wszystko kupiłam 31 sierpnia... 😆
Ja też kupowałam w sierpniu i płaciłam 119 zł. A lekarza masz prywatnie czy na NFZ?
Bo mój przyjmuje prywatnie Ale w szpitalu też pracuje. Zastanawiam się czy będzie mógł mi wypisać na refundację.

A tak zmienię temat. Jak Wasz apetyt? Bo ja mam takie napady że chce mi się czegoś soczystego albo ostrego A jak już coś zjem to później mi ciezko i niedobrze. Wieczorami w ogóle nie mam na noc ochoty A zazwyczaj to wszystko wieczorem kusilo.
U mnie brak zmian w apetycie, zawsze jadłam dużo i nic się na razie nie zmieniło :)

Hej. Ja ostatnią OM tez mialam 25.07 i jedna aplikacja pokazuje termin na 1maj a inne na koniec kwietnia i juz sama nie wiem 😁 juz nie mogę doczekać sie wtorku i wizyty, mam nadzieję ze juz cos bedzie widac. A jestem z Podkarpacia
Aż niemożliwe :) mam wrażenie, że ponad połowa osób na forum miała OM 25.07, jakaś dziwna synchronizacja :p to źle wróży na przyszłość w kontekście tłoku na porodówce ;)
Jak ja nie pije gdzieś to wiadomo.ze kierowca ale w domu to zawsze. Jeszcze do tego wszyscy wiedzą.ze.sie staramy to już w ogóle.wssystko by było.jasne🙉
To faktycznie, może być ciężko coś ukryć :) ... ewentualnie jak nikt nie będzie patrzył to sobie możesz piwa albo wina bezalkoholowego nalać :D

Ja po wizycie u ginekologa . Tak jak się spodziewałam że nic nie wniesie. Jedyny minus że ten lekarz nie widzi wskazań do heparyny wcześniej niż w 12 tyg tylko Acard 75 a genetyk dziś powiedział że lepiej by było gdybym miała ale nie napisała takiego zalecenia.
Odnośnie USG endometrium pogrubione 14.4 mm powiedziała że raczej nie na @ ale mam się nie nastawiać . Mówiła że lepiej nie robić bety tylko czekać do następnej wizyty która mam 21.09 ale chyba mimo wszystko dla swojego spokoju zrobię ja w srode i powtórzę w piątek żeby się nie nastawiać niepotrzebnie jak znów biochemiczna będzie .

Była któras może tak wcześnie na wizycie i jakie było endometrium?

Ja po wizycie u ginekologa . Tak jak się spodziewałam że nic nie wniesie. Jedyny minus że ten lekarz nie widzi wskazań do heparyny wcześniej niż w 12 tyg tylko Acard 75 a genetyk dziś powiedział że lepiej by było gdybym miała ale nie napisała takiego zalecenia.
Odnośnie USG endometrium pogrubione 14.4 mm powiedziała że raczej nie na @ ale mam się nie nastawiać . Mówiła że lepiej nie robić bety tylko czekać do następnej wizyty która mam 21.09 ale chyba mimo wszystko dla swojego spokoju zrobię ja w srode i powtórzę w piątek żeby się nie nastawiać niepotrzebnie jak znów biochemiczna będzie .

Była któras może tak wcześnie na wizycie i jakie było endometrium?
Mi nikt nigdy nie mierzył w ciąży endometrium. Ale skoro jest pecherzyk to chyba jest okej. Ale test masz pozytywny, prawda? A bete robilas i przyrost? Bo nie wiem czy mi coś umknęło. Kiedy mialas om? I gin nie widział jeszcze pęcherzyka?

reklama
Mi nikt nigdy nie mierzył w ciąży endometrium. Ale skoro jest pecherzyk to chyba jest okej. Ale test masz pozytywny, prawda? A bete robilas i przyrost? Bo nie wiem czy mi coś umknęło. Kiedy mialas om? I gin nie widział jeszcze pęcherzyka?
Ja jeszcze jestem przed @ w sumie dziś mam 10 dpo. Miesiaczki nieregularne . A na betę mam zamiar dziś w środę i w piątek powtórzyć :)

Do góry