Alkalalka82
Fanka BB :)
Wedlug OM 6tcA ktory to tydzien jest u ciebie? Myskalam ze juz dalej jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wedlug OM 6tcA ktory to tydzien jest u ciebie? Myskalam ze juz dalej jestes
No to może faktycznie wszystko jeszcze będzie dobrze! Trzeba wierzyć póki nic złego się nie stało! Trzymam kciukiNo wlasnie mowia jak nie boli mnie brzu h nie plamie zeby dac szansę bo różne rzeczy i cuda juz widzieli...
Tylko boje sie ze podtrzymuja mi nadzieje i ja nie zdołam sie podniesc jak moja bańka mydlana peknie.
Poza piersiami i mega okropnymi mdłościami nic mi nie jest.
Szczerze Ci powiem ze nie wiemTwój lekarz liczy wszystkie jajeczka czy tylko te większe? Bo ja mam panikę ze mam za mało a w sobote punkcja [emoji24] moje liczyli takie od 16mm i było tylko 4, ale te co mają 13mm to od środy so soboty mogą teoretycznie jeszcze urosnąc...? Mam metlik w głowie i boję się że nic z tego nie będzie
Normalnie musi czy powinien byc widoczny pecherzyk ciazowy .Wspolczuje tego stresuWedlug OM 6tc
Oocyty gotowe do pobrania czyli dojrzale powinny miec 20-22mm.Dzienny przyrost to 2 mm.Wiesz jaki mialas estradiol wysoki?Twój lekarz liczy wszystkie jajeczka czy tylko te większe? Bo ja mam panikę ze mam za mało a w sobote punkcja [emoji24] moje liczyli takie od 16mm i było tylko 4, ale te co mają 13mm to od środy so soboty mogą teoretycznie jeszcze urosnąc...? Mam metlik w głowie i boję się że nic z tego nie będzie
Rób okłady, zimnej wody na czoło i kark. Trzymam kciukiDziewczyny rozmawiałam z Panią dr i utrzymuje leki do jakie mam do poniedziałku i jeśli gorączka ustąpi to jadę na monitoring a jak nie ustąpi to odpuszczamy cykl i czekamy na @... Podejście byłoby w następnym cyklu. Jejunku oby gorączka ustąpiła i mogło dojść do transferu![]()
Oby antybiotyk pomógł. Co lekarz powiedział??Dodatkowo wam powiem ze należy zrobic wymaz z szyjki macicy i posiew z moczu na początku ciazy szczegolnie na sztucznym cyklu i Jak zażywamy encorton lub inna immunosupresja bo tak jak u mnie może być problem. Gdybym nie zrobiła CRP to nic bym nie wiedziała ze jakies bakterie mam!!!!