Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma starego, a nawet jakby był, to mam antybiotyk dowcipnyŁooo dziewczyny myślałam, że szalejecir w łóżkach![]()
Od 6 tygodnia było mi niedobrze od rana do wieczora, mulenie i bardzo silny odruch wymiotny. Na pierwszym USG wyszło, że serduszko bije, ale trofoblast (z ktôrego wytwarza się łożysko wyglàda nieprawidłowo) także z euforii szybko przeszłam w deprechę. Wszystko mi śmierdziało, jedzenie miało paskudny posmak. Do picia musiałam się zmuszać. Przy niskim ciśnieniu miałam tętno 100 i cały czas słyszałam jak mi serce wali. Seks poszedł w odstawkę. To moja pierwsza ciąża i zupełnie nie wiedziałam czego się spodziewać. Ubaw po pachyDziewczyny jak u Was z przytulankami?
Moje libido chyba zasnęło![]()
Dziś mam 12+6, termin wstepny na 27 marca, ale każdy mi mówi , że jak pierwsza ciąża to pewnie urodzę w kwietniuNie wiem dlaczego, ale u mnie w miejscu gdzie robią te badania nawet w toalecie są kartki żeby mieć pełny pęcherz. Może obraz lepszy? Usg w 7 czy 8 tyg miałam przez brzuch i też miałam miec pełny pęcherz. Może dlatego, że dziecko jeszcze małe i jak jest woda w środu to lepiej widać? Nie wiem tak tylko się zastanawiam
Racja, nie pomyślałam o tym.
Który jesteś tydzień, że zaczynasz już II trymestr? Termin przesunął się na marzec?
Kciuki zaciśnięte. Daj znać po wizycie