• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Gratulacje ❤

A ile mała ma lat? Ja z doświadczenia wiem, że z uszami nie ma żartów. Moja jak raz złapała, to miała po 10 razy w roku i już jej mieli błony bębenkowe nacinać i dreny wstawiać 😞 a co my przy tym przeszliśmy - myśleliśmy że ma autyzm 😞 pamiętaj, żeby nos był drożny, bo to bardzo ważne. I jak trzeba będzie to antybiotyk.
Nie chcę Cię straszyć, bo często zapalenie uszu po prostu jest. Ale u nas były z tego wielkie kłopoty, więc jestem trochę uczulona i wiem, że najważniejsze żeby nos był drożny.

Duże ilości wit. C, której nie można przedawkować, także w owocach, miód, sok malinowy, może syrop z czosnku sobie zrób - będzie łatwiej ten czosnek przyjąć...

Moja młodsza do 10ego miesiąca budziła się kilka razy w nocy (karmiłam piersią). Chodziłam już do pracy, więc nie byłam w stanie funkcjonować. Odstawiłam i nie dałam niczego w zamian w nocy, bo się bałam o zęby (wody nie chciała). Po jakimś czasie zaczęła przesypiać noce, a ja zaczęłam żyć 😉 morze i u Ciebie tak będzie 🙂
3 lata i to pierwszy ból ucha u moich dzieci. Dwie starsze nigdy a Maja pierwszy raz. Katar ma duży, czycscimy i psikamy. Obserwuję ją, jest taka jak dziecko orzy przeziębieniu. Jak się nie poprawi to lekarz i tyle.

reklama
Niestety nie dają rady nadrobić postów. Rzuciłam okiem na kwietniówki, tam już niektóre prenatalne robią, 13 tydzień a ja nawet terminu porodu nie znam🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry