mary.m
Fanka BB :)
Ja w Gyncentrum w Katowicach. Któraś też może w Gyncentrum?
Cześć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Gyncentrum w Katowicach. Któraś też może w Gyncentrum?
Na krzywą musisz mieć skierowanie. Mnie jakiś czas temu pogonili w labo bo chciałam zrobić tak z marszu. Wzięłam skierowanie od rodzinnego i nie było problemu.
Jak nie chcesz robić od razu całej krzywej to możesz bez żadnego skierowania zrobić insulinę i glukozę na czczo. Jeśli wynik będzie podejrzany możesz iść na krzywą. Ja tak właśnie robiłam
![]()
Hej dziękuję ale nie, już po raz 4 jestem w szpitalu![]()
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowycoś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny![]()
Dziś druga weryfikacjaProszę Trzymakcje kciuki za pozytywny przyrost ❤ ja już w kolejce do labo. Jutro wyniki i się okaże co dalej bo dzwonię do lekarza ❤
Dziewczyny,
Ivf musimy na jakiś czas odpuścić, ale spróbujemy naturalnie. Co prawda żołnierzyki słabe, ale nadzieja umiera ostatnia
Polecacie jakieś dobre testy owu ?? Lepiej jednorazówki czy wielokrotnego użytku??
Dziś odbiorę wynikiFredka a jak Twoja krzywa wyszła?