14dptCzyli w piątek to który to będzie dzień po transferze? Też jestem nowa, od trzech dni na forum![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14dptCzyli w piątek to który to będzie dzień po transferze? Też jestem nowa, od trzech dni na forum![]()
Trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrzeHej, jestem tu nowa, po przejściach. 3 inseminacje, 2 nieudane in vitro (zwykle i ICSI). Po roku przerwy podeszliśmy do 3 próby ICSI. W piątek mam zrobić betę. Miałam podany dwudniowy zarodek. Biorę 3 razy dziennie 2000 jednostek lutinus. I tracę nadzieje, ponieważ dziś rano przestały bolec mnie piersi i jestem przerażona ze znowu się nie uda. A ja naprawdę nie mam siły..
A jakieś dane rodziców/ obciążeń genetycznych? Jak to wygląda ?Jest agencja która prowadzi adopcje na zasadzie że dziecko się rodzi w danym kraju i jest jego obywatelem i tam następuje adopcja zero ograniczeń tylko cena
14dpt
Tu gdzie mieszkam nie ma możliwości zrobienia wcześniej bety tylko ze skierowaniem na którym jest data. Wiec nie mam wyjścia. A zwykłego testu boje się zrobić. A u Ciebie wygląda to bardzo dobrze wiec myślę ze możesz już wyjść z depresjiOo! I nie robiłaś testu ani bety do dziś ? Ja bym nie wytrzymałaW poniedziałek miałam 7dpt i już zrobilam test i cały dzień miałam depresje, chociaz ostatecznie widać było jakiś cień cienia. Dzień później zrobiłam betę (wczoraj, przy 8dpt) w dwóch laboratoriach i wynosi 44... Jutro powtarzam. Się okaże co będzie
![]()
Tu gdzie mieszkam nie ma możliwości zrobienia wcześniej bety tylko ze skierowaniem na którym jest data. Wiec nie mam wyjścia. A zwykłego testu boje się zrobić. A u Ciebie wygląda to bardzo dobrze wiec myślę ze możesz już wyjść z depresji![]()
To są dwa różne laboratoria, poczekaj do jutra i porównaj z tym samym laboratorium. cała procedura in vitro uczy nas cierpliwości i cieszenia się z małych kroczków, chociaż chciałoby się wszystko wiedzieć i mieć na już to nawet z naturalnym zajściem w ciąże praktycznie nigdy nie jest idealnie. Będzie dobrzeMyślałam, ze betę można zrobić wszędzie bez skierowaniaW 12dpt u Ciebie już test zwykły pewnie by tez wyszedł. Trzymam kciuki
A ja jakoś myślę, że beta jest za niska, bo z jednego laboratorium o 9:30 mam wynik około 44, i z Bociana z tego samego dnia wynik też około 44 z godz. 17:40 i myśle, że juz powinien być przyrost przez te ponad 8h i dlatego jestem taka zestresowana
![]()
Trzymam kciuki i daj znać po wynikach. A ja jak mi starczy odwagi to zrobię test jutro, ale niestety nie mam żadnych objawów ciąży..wiec chyba znam wynikMyślałam, ze betę można zrobić wszędzie bez skierowaniaW 12dpt u Ciebie już test zwykły pewnie by tez wyszedł. Trzymam kciuki
A ja jakoś myślę, że beta jest za niska, bo z jednego laboratorium o 9:30 mam wynik około 44, i z Bociana z tego samego dnia wynik też około 44 z godz. 17:40 i myśle, że juz powinien być przyrost przez te ponad 8h i dlatego jestem taka zestresowana
![]()