KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Ja tez mam wizyte 29.09..i wszystko się okaże..dalej plamie po toalcie..jutro druga beta i zobaczymy...w nocy mnie bardzo brzuch bolał..czuje że po ptakach..Mam to samo tyle że wizyta dopiero 29. 09![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez mam wizyte 29.09..i wszystko się okaże..dalej plamie po toalcie..jutro druga beta i zobaczymy...w nocy mnie bardzo brzuch bolał..czuje że po ptakach..Mam to samo tyle że wizyta dopiero 29. 09![]()
SłodziakMam całą wyprawkę po moim obecnie 11miesiecznym maluchu![]()
A bierzesz duphaston?Ja tez mam wizyte 29.09..i wszystko się okaże..dalej plamie po toalcie..jutro druga beta i zobaczymy...w nocy mnie bardzo brzuch bolał..czuje że po ptakach..![]()
Mi tez ujzal 2 miesniaki a moja gin twierdzila ze nie mam,ze byl 1 ale sie wchlonąłNie chyba. Ale mam mięśniaka na 21 cm
Biore 4 razy dziennie plus witaaminy..A bierzesz duphaston?
21 cm czy 21 mm? 21 cm to dosyć duży mięśniakNie chyba. Ale mam mięśniaka na 21 cm
Najgorsze jest to ocenianie przez ludzi. Ja wiem, że trzeba mieć to głeboki gdzieś. Nasze społeczeństwo jest okropne, obgaduje ludzi i ich życie. Niech każdy sobie żyje jak chce.Nie przejmuj się u nas jest Jeszce gorsza sytuacja moje będzie to pierwsze dziecko a partnera 4. Ludzie tak samo gadają bo jestem 3 partnerką z którą będzie miał dziecko i też dzieciorób twierdzą. A prawda jest taka że tak po prostu źle mu się życie ułożyło, za późno się poznaliśmy.
Jeszcze nie ale oglądamKupujecie już coś dla maleństw?
Czasem się nie da niezależnie od wieku.. jesteśmy zdrowi w tej chwili ja mam 27 a mąż 30 lat .. może mieismybjakas blokadę psychiczna bo były niekończące pytania a kiedy wy a kiedy u nas będzie po co tyle czekać a mogłoby już być a tamci znów mają a tu nic .. najgorsze takie gadanie ( tesciowie) ;p