reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aha, o to chodzi. Wiesz...

Ja nie jestem specjalistką czy coś, tylko tak mi Paśnik powiedział. Że szczepienia i leki do stymulacji się gryzą. Ale np @Aduś16 chyba ma inne zdanie na ten temat, a ona chodzi Malinowskiego.
Nie wiem co ci doradzić 🤔
Ja nigdy nie byłam u Maliny. Kolezanka do niego trafiła, wcześniej się u P.leczyla.. U Maliny miala 4 szczepienia i po nich stymulacje.. Malina wlasnie jej mówił że nie zaszkodza jajeczka szczepienia.. z 4 dojrzałych komórek ma 4 blastki najlepszej jakości.. Co lekarz to nieco odmienna opinia jak widać..

A widzisz 😔. Fretkom to zawsze kuwa wiatr w oczy i teraz jeszcze pod ogon 😔. Cykle co 25-28dni.
Myślisz że robić jeszcze testy owu?
Nie wiem o co chodzi, ale mi po tych wszystkich szopkach z in vitro masakrycznie się cykle wydłużyły... Już kolejny raz 39 dni... W ogóle nie wiem o co chodzi 🙄
Może też Ci się poprzesuwało...

Hej,
Trzymajcie kciuki jutro transfer ❤❤❤❤ zabieramy ostatniego kropka 😊😊 do domu. Potem te 3 weryfikacje nas czekają, dr nalegala żeby je wziąść bo to nasz jedynak. Trochę nam się tam zejdzie bo jeszcze będę miała wlew ☹. Najważniejsze że doczekałam się w końcu transferu 👍👍:-) :):-) :)
Myślałam o Tobie wiele razy, tyle ostatnio przeszlas... cieszę się ze wracasz, mam nadzieje ze to będzie Twój transfer ❤️

Niee, bo wynik miałam 18:30, więc już nawet nie ma o tej porze lekarza w klinice. Poza tym ta dzisiejsza beta to wyłącznie z mojej inicjatywy, bo lekarz kazał powtorzyć za tydzień! :/ Więc 8dpt i potem 15dpt.
O kurczę to też dziwnie. Zazwyczaj powinno sprawdzić się po 2 dniach. Kochana trzymaj się ❤️

reklama
Do góry