reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2021

Ja też nie mam ani mdłości ani wyników. Bóli żadnych większych też brak. Od dwóch dni trochę bardziej czuje brzuch Ale zwiększyłam dawkę magnezu i jest ok. Dziś 5+5. W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Teraz jedynie piersi mam pełne i ciężkie Ale już tak nie bolą jak na początku. Pierwsza wizyta dopiero 5.10

Ja dzisiaj nie mogę się pozbierać po tym co zjadłam. Na śniadanie obiad (krem z dyni) na obiad obiad (ryba ziemniaki kalafior) na kolację obiad (tortilla frytki i po dziecku reszta hamburgera ) i jeszcze w trakcie na deser rogalika z czekoladą. Jak tak dalej pójdzie to do maja chodzić nie będę mogła :(
Ja też strasznie dużo jem ale to dlatego że mam mdlosci jak robię się głodna.. Ale jem bardzo dużo owoców i nimi przeważnie niweluje ssanie. Rano coś przegryzę, potem śniadanie, potem śniadanie w pracy, obiad w pracy dwudaniowy, a w torebce codziennie mam jakiegoś banana, jogurt czy smothie a jak wracam do domu to dalej tylko jem.. No i budzę się jeszcze w nocy bo głodna jestem😂

reklama
Dzisiaj mam 7+5. W 5 tygodniu miałam wszystkie objawy (prócz zwrotu). Nagle z dnia na dzień prawie wszystko minęło. Od 2 dni odrzuca mnie od niektórych zapachów np mięso, kawa 🤔
Oj tak tak fora człowiek czyta i się mega nakręca, a każda z nas jest inna i inaczej reaguje.
To moja pierwsza ciąża i bardzo to przeżyję gdy coś się stanie 😔

Dzisiaj mam 7+5. W 5 tygodniu miałam wszystkie objawy (prócz zwrotu). Nagle z dnia na dzień prawie wszystko minęło. Od 2 dni odrzuca mnie od niektórych zapachów np mięso, kawa 🤔
Oj tak tak fora człowiek czyta i się mega nakręca, a każda z nas jest inna i inaczej reaguje.
To moja pierwsza ciąża i bardzo to przeżyję gdy coś się stanie 😔
Nic się nie stanie, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Stres jest niewskazany🙂

Oglądaliście kiedyś ciążę z zaskoczenia? Kurcze chciałabym tak😂 człowiek by nie był nawet świadomy tego stanu i się tak nie stresowal😜

Nic się nie stanie, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Stres jest niewskazany🙂

Oglądaliście kiedyś ciążę z zaskoczenia? Kurcze chciałabym tak😂 człowiek by nie był nawet świadomy tego stanu i się tak nie stresowal😜

Staram się nie stresować ale to gdzieś tam we mnie siedzi, a im bliżej badania tym bardziej to wychodzi. Ja chcę już poniedziałek i mieć to już za sobą 😐

Nie oglądałam 🤔 Ale na necie teraz czytam co to za program. Zakupy w Biedronce i pyk ☺️☺️☺️

reklama
Do góry