Ja też strasznie dużo jem ale to dlatego że mam mdlosci jak robię się głodna.. Ale jem bardzo dużo owoców i nimi przeważnie niweluje ssanie. Rano coś przegryzę, potem śniadanie, potem śniadanie w pracy, obiad w pracy dwudaniowy, a w torebce codziennie mam jakiegoś banana, jogurt czy smothie a jak wracam do domu to dalej tylko jem.. No i budzę się jeszcze w nocy bo głodna jestemJa też nie mam ani mdłości ani wyników. Bóli żadnych większych też brak. Od dwóch dni trochę bardziej czuje brzuch Ale zwiększyłam dawkę magnezu i jest ok. Dziś 5+5. W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów. Teraz jedynie piersi mam pełne i ciężkie Ale już tak nie bolą jak na początku. Pierwsza wizyta dopiero 5.10
Ja dzisiaj nie mogę się pozbierać po tym co zjadłam. Na śniadanie obiad (krem z dyni) na obiad obiad (ryba ziemniaki kalafior) na kolację obiad (tortilla frytki i po dziecku reszta hamburgera ) i jeszcze w trakcie na deser rogalika z czekoladą. Jak tak dalej pójdzie to do maja chodzić nie będę mogła![]()