pauli890
Fanka BB :)
Brawo dla Ciebie za chęciDziewczyny ja mogę zająć się tym kalendarzem jeśli chcecie bo fajnie było jak @mary.m go prowadziła [emoji3590] tylko podeślijcie mi Wasze terminy /daty itd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo dla Ciebie za chęciDziewczyny ja mogę zająć się tym kalendarzem jeśli chcecie bo fajnie było jak @mary.m go prowadziła [emoji3590] tylko podeślijcie mi Wasze terminy /daty itd
Chyba z 15Ile Ty jajek hodujesz? Bo finalnie samopoczucie jest dość proporcjonalne do ilości jajek![]()
Dziękuję, że pytasz. U mnie po wynikach z PAPP-A ryzyka tych trzech wad bardzo poszły w dół@sksk kochana pochwal sie szybciutko jak dzidziaDostalas juz wyniki z krwi?
Trzymam kciuki!
JA TEŻ czekam❤@Ananasowa93 Myszko moja samych cudowności dzisiaj ma wizycie i wzruszeń
Wszystko będzie pięknie ❤
Czekam niecierpliwie na Twój post![]()