asia333podlasie
Fanka BB :)
Który to będzie u Ciebie tydz jak będziesz miała CC?Ja po wyjsciu ze szpitala bede pakowac juz torbe,bo za miesiąc juz bede miec cc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Który to będzie u Ciebie tydz jak będziesz miała CC?Ja po wyjsciu ze szpitala bede pakowac juz torbe,bo za miesiąc juz bede miec cc
To już za miesiąc????? O matko! Jak ten czas leci!Ja po wyjsciu ze szpitala bede pakowac juz torbe,bo za miesiąc juz bede miec cc
Okolo 33 tydz tak jak miało być wcześniej za 2 tyg sterydy chcą mi dac,ale zobaczymy jak to będzie.Który to będzie u Ciebie tydz jak będziesz miała CC?
No czas ucieka..lekarz mowi ze szkoda tylko ze tak sie zle potoczylo.To już za miesiąc????? O matko! Jak ten czas leci!![]()
Tak, szkoda że ten lekarz na początku tak zaniedbał. Ale zobaczysz, dziewczynki i syn Ci wszystko wynagrodzą. Mam nadzieję tylko że będziesz mogła być z dziewczynkami. Bo w czasach covidu nie wiadomo czego można się spodziewać.No czas ucieka..lekarz mowi ze szkoda tylko ze tak sie zle potoczylo.
Nie można być po 5 dniach mnie wypisza,a one zostaną.Dziewczyna ur w 30 tyg i musiala do domu pojsc,a dziecko leży.Taa lekarz mnie na wizycie rozwalil daje cie na oddział,bo tak ustalilem z kierownikiem ze teraz trzeba zadbac o ta opiekę po tym co sie stało...dostal ochrzan od lekarzyTak, szkoda że ten lekarz na początku tak zaniedbał. Ale zobaczysz, dziewczynki i syn Ci wszystko wynagrodzą. Mam nadzieję tylko że będziesz mogła być z dziewczynkami. Bo w czasach covidu nie wiadomo czego można się spodziewać.
Nawet nie wiem ;p tez sie zastanawialamHej dziewczyny, to ile u nas w grupie będzie dziewczynek a ilu chlopczykow?![]()
No właśnie... to jest najgorsze że zostawiasz dzieci same, ale będziesz mogła przychodzić? Bo różne wiadomości się czyta.Nie można być po 5 dniach mnie wypisza,a one zostaną.Dziewczyna ur w 30 tyg i musiala do domu pojsc,a dziecko leży.Taa lekarz mnie na wizycie rozwalil daje cie na oddział,bo tak ustalilem z kierownikiem ze teraz trzeba zadbac o ta opiekę po tym co sie stało...dostal ochrzan od lekarzy
U mnie dziewczynaHej dziewczyny, to ile u nas w grupie będzie dziewczynek a ilu chlopczykow?![]()