reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje [emoji3590] Wracam już z moim kochanym kropkiem [emoji3590], już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy [emoji2358]
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć [emoji3590]
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu [emoji3059] i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Normalnie nakopać do dupska to mało [emoji38][emoji13]

reklama
Kochane moje ❤️ Wracam już z moim kochanym kropkiem ❤️, już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy 🤦🏻‍♀️
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć ❤️
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu 🥰 i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa 😘😘😘😘
❤️❤️❤️
Ty wariacie kochany! Jesteś w ciąży ❤️❤️❤️ Kupiłam wczoraj te książki Agnieszki Maciąg co mówiłaś 😁 będę czytać 😘😘😘

Kochane ciocie i cioteczki [emoji3590] ze matka ma zryta głowę to już wiecie bo już z 10 razy mnie spisała na straty i nawet dzisiaj rano płakała ze cycki nie bolą i już pozamiatane [emoji849]
A tymczasem Ja siedzę sobie bardzo grzecznie i cichutko. Rosnę a moje serduszko już bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wszystkie Ci mówiły, że tak będzie [emoji3590] słuchaj sie następnym razem! :) na taki widok czekałyśmy [emoji3059] daj kropce teraz trochę 'spokoju' [emoji6][emoji3590]

Dziewczyny robiłam badanie progesteronu i wyszedł mi wynik 17.60 ng/ml a moja Pani doktor stwierdziła że to niski wynik bo powinien być w innych jednostkach i pomimo że biorę 3x1 lutinus i 3x2 luteinę (razem 600 na dobę) to dołożyła jakiś żel crinone..faktycznie to kiepski wynik?

Kochane moje ❤️ Wracam już z moim kochanym kropkiem ❤️, już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy 🤦🏻‍♀️
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć ❤️
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu 🥰 i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa 😘😘😘😘
❤️❤️❤️
Super!!! Az mi Łzy pociekły!!! Jurcze tyle tego stresu nas kosztuje ze uszy nam płatają figle a tu proszę jakie zaskoczenie!!! No to teraz spokojnie masz jeszcze jedna piękna blastke wiec głowa teraz na urlopie i czekamy do 1 weryfikacj! No cóż jak za życie forumowe to 7-8 dpt będziesz robić betke 🥰 tak wiec trzymaj się dzielnie w dwupaku 😁😁 ściskam mocno!!!

Kochana oczywiście ze już mam inne powody do zmartwień. Np to ze mija beta to 10 200 a w tabeli jest 11 500 minimum w 26 dpt. Martwie się czy wielkość zarodka jest Ok 4 mm.
Zdrowy rozsądek i słowa pani doktor próbują się przebić do mojego mózgu ale on obrusł jakim mchem i nic nie dociera zamknął się !!
Na fotelu płakałam jak zobaczyłam serduszko trykające aż Pani doktor się denerwowała ze nie może zdjęcia zrobić 😂
Jejkuuu ile to trzeba przejsc zeby zobaczyc to serduszko ;) Co dalej?

Gratuluję bazylia 😉 mówiłam i pisałam jeszcze jak ja byłam w ciąży, a Ty w trakcie kolejnych prób, że jak Ty jesteś tak uparta i konsekwentna to i Ty się doczekasz i miałam rację 🙂
Bardzo się cieszę, bo dużo rzeczywiście znioslas i widać tu było nie raz, że jest Ci bardzo trudno. Trzymam kciuki i za Ciebie i za córeczkę ☺ na kiedy masz termin? Wiesz już jak będzie miała na imię? Wstaw jakieś zdj 😛
Zdejcie przesle na priv ;) - jeszcze sie boje ja pokazywac ;) Cos ty nawet nie mysle o imieniu ;) Chyba tez za wczesnie - chociaz niedawno do mnie dotarlo ze za jakis miesiac to juz chyba bedzie polowkowe ;) Termin co chwile sie zmienia ale wychodzi na 04.04 ;) Nie dziekuje za bardzo bo jeszcze sie bardzo boje ;) Jak u Ciebie i Kubusia?

reklama
Do góry