PałkaZapałka
Fanka BB :)
Liczyłam że jak dziś wejdę to poczytam dobre nowiny a tu tak mi przykro... Nawet nie wiem co mogę wam napisać. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana walczymy, nie poddajemy się, chwilowy smutek to nie jest słabość jedynie dowód że walczymy długo i ciężko i czasem trzeba dać upust emocjom. Powtórzę to co kiedyś tu napisałam...nie powiem Ci że będzie łatwo, ale powiem Ci że będzie warto... Trzymam za Ciebie mocno kciuki tak jak i za Was wszystkie dziewczynyJestem załamana tym co się tu dzieje dziś...Strasznie mi przykro i jakoś tak straciłam nadzieję na happy end u mnie za 7 dni..
Przejdzie Ci...wierz mi, zrób coś miłego i totalnie egoistycznego tylko dla siebie albo dla siebie i swojego faceta a potem złapcie oddech i do przodu...Totalny dół.. mam nadzieję że mi to przejdzie ale na dzień dzisiejszy nawet nie mam ochoty myśleć o kolejnych próbach.
Rozumiem bo mam tak samo. Gdyby nie determinacja męża dałabym spokój, bynajmniej narazie...Totalny dół.. mam nadzieję że mi to przejdzie ale na dzień dzisiejszy nawet nie mam ochoty myśleć o kolejnych próbach.
Poślij linkaKochana walczymy, nie poddajemy się, chwilowy smutek to nie jest słabość jedynie dowód że walczymy długo i ciężko i czasem trzeba dać upust emocjom. Powtórzę to co kiedyś tu napisałam...nie powiem Ci że będzie łatwo, ale powiem Ci że będzie warto... Trzymam za Ciebie mocno kciuki tak jak i za Was wszystkie dziewczynyJa właśnie w ramach odstresowania zarezerwowałam kilkudniowy pobyt w cudnym dworze u podnóża Bieszczad...czuję że tego mi trzeba...a jak tylko wyjdzie słońce, wszystkie złapiemy nową energię... skoro tylu innym kobitkom się udaje to nam też!