Malinowa_959
Fanka BB :)
Moj synuś tez z weekendu majowegoMoja dzidzia powstała 1 maja,mieliśmy jechać na urlop,ale że granice pozamykali,w sumie pasuje covidova![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj synuś tez z weekendu majowegoMoja dzidzia powstała 1 maja,mieliśmy jechać na urlop,ale że granice pozamykali,w sumie pasuje covidova![]()
Moje po wielkanocyMoj synuś tez z weekendu majowegotylko, ze po prostu wtedy mialam owulacje potwierdzoną testami
moje dziecię takie covidowe, ze sie dlugo staraliśmy
ale nie przemówi sie nikomu
![]()
Może bycA jak nasze dzieci nazwą?? Covidove ?? Już słyszałam terorię, że druga fala urodzeń zacznie się w styczniu i będzie wynikiem narodowej izolacji![]()
Mamy ale poki co najtansza za 700 zl wiec odpuszcze sobie.Dzień dobry dziewczyny.
Macie w planach sesje ciążowe ? Szukam jakiś inspiracji![]()
Dzień dobry dziewczyny.
Macie w planach sesje ciążowe ? Szukam jakiś inspiracji![]()
Ja mam siostrę która jest fotografem, więc zrobi za darmo tylko szukam inspiracji bo mi się żadne nie podobają [emoji85]
Siostra na pewno coś doradzi, ale też na pinterest popatrz, jest baaardzi dużo pomysłów moze akurat coś będzie Ci się podobać.Ja mam siostrę która jest fotografem, więc zrobi za darmo tylko szukam inspiracji bo mi się żadne nie podobają![]()